Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek kollégával,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek kollégával, vagy kolléganővel, ha szimpatikus?

Figyelt kérdés

2022. okt. 20. 17:19
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
92%

Most már nem, mert van barátnőm. :-)

De egyébként volt, hogy össze akartam jönni egy munkatárssal. Nehogy már pont az legyen akadály, hogy azonos a munkahelyünk.

2022. okt. 28. 13:48
 12/33 anonim ***** válasza:
91%
Mai világban amennyit dolgozunk máshol nincs is opció ismerkedni. Persze, miért ne?
2022. okt. 28. 14:07
 13/33 Ypszilon1980 ***** válasza:
91%
Persze, ugyanolyan, mint más kapcsolat.
2022. okt. 28. 17:21
 14/33 anonim ***** válasza:
90%
Én is most a munkahelyemen vadàszok
2022. okt. 28. 18:41
 15/33 anonim ***** válasza:
75%
Hajjaj, 14-es,ez ijesztően hangzik... 😅
2022. okt. 28. 19:46
 16/33 anonim ***** válasza:
90%
Én simán,aki meg azzal jön hogy munkatárssal soha,én arra csak annyit tudok mondani hogy egyszer élünk. Ha tetszik, és minden passzol köztünk, akkor ez nem fog visszatartani. Illetve kellemetlen szakítás úgy is előfordulhat,ha nem vagytok munkatársak.
2022. okt. 28. 22:59
 17/33 anonim ***** válasza:
16%

Soha. Elvből nem. Házinyúlra nem lövök. De amúgy is régóta van párom.

Anno suliban osztálytársakkal/ iskolatársakkal sem kezdtem volna, és baráti körből sem kezdenék senkivel.

2022. okt. 29. 01:58
 18/33 anonim ***** válasza:
23%
Hát én egyszer belezúgtam az egyik munkatársamba,le is feküdtem vele többször is.(nem kellett volna)
2022. okt. 29. 02:04
 19/33 anonim ***** válasza:
34%

16. Egy szakítás mindenképp kellemetlen, de ha pl munkatársak szakítanak, szar utána minden nap a másikat látni.

Míg egy teljesen random emberrel akivel nincs se közös munkahely se baráti társaság, akkor szakítas után mindenki megy a maga útján és nem kell látni soha többet a másikat. Pláne ha aztán az illető ugyanúgy a munkahelyről jön össze egy másik emberrel.

Sokkal könnyebb lezàrni egy kapcsolatot, ha szakítás után nincs semmiféle kontakt.

A saját életét nehezíti meg aki munkahelyen próbálkozik, vagy bármilyen egyéb közös társaságban.

2022. okt. 29. 02:15
 20/33 anonim ***** válasza:
75%
#19 ennyi erővel az utcàban is lakhat.. muterom mondja h van egy szép csaj és hallotta hogy szingli.mondom jó de az utcàban lakik bármi lesz mindig làtni fogjuk egymàst :D
2022. okt. 29. 07:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!