Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha valaki egy hosszú kapcsolatból azonnal lép a következőbe?

Figyelt kérdés
2022. okt. 18. 07:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
36%

Az, hogy az a kapcsolat már jóval hamarabb véget ért, minthogy hivatalosan vége lett volna.

Van, hogy a szakítás már csak egy formalitás. Mikor a kapcsolat kihűlt, már rég nem küzd érte mindkét fél, de még nem elég kellemetlen, kényelmetlen ahhoz, hogy az ember kilépjen. Ilyenkor az ember egy ideig van, hogy kivár és összeszedi magát lelkileg, anyagilag, felkészül a leválásra jóval a szakítás előtt, aztán erőt vesz magán vagy megismer valakit, és lezárja végre a múltat, amiből régóta tudja, hogy nem lesz jövő.

Mondjuk arról is megvan a véleményem, mikor valaki problémázik azon, hogy a másik milyen hamar új kapcsolatba került. Ez csak azt mutatja, hogy helyes döntés volt a szakítás. Aki annyira leszarja a párját, hogy meglepődik, ha kiderül, hogy már rég nem volt mellette szerelmes, ezért volt képes szakítás után rögtön másba szeretni, az valószínűleg erősen tett azért, hogy az a kapcsolat tönkremenjen. Én például ismerem a párom minden rezdülését, azt is tudom, ha más miatt van rossz napja, nemhogy miattam. Tudom, hogy hogyan néz rám, mikor vannak benne érzelmek, mert itt voltam, mikor irántam kialakultak. Sokan ezt megszokják és azt hiszik, onnantól úgy is marad, pedig annál, akivel együtt kelsz és fekszel 10 éven át, illene már tudni, hogy mikor jópofizik és mikor lelkes ténylegesen. Akit meg akarsz tartani, azzal illene annyit beszélgetni, hogy tudd, mikor van az a pont, amikor ezt még vissza lehet fordítani, nem pedig nagy szemekkel csodálkozni, hogy fél év beleszarás után inkább lelép.

2022. okt. 18. 07:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy véleményt tudjak formálni, ismernem kellene az illetőt. Mert vab olyan eset, ahol abszolút megértem (beleszeretett valakibe még a párkapcsolatában, és szakított... vagy a komoly párkapcsolat utolsó min, fél éve már szenvedés volt, és már halálra volt ítélve, és akkor toppant be valaki), meg van olyan eset, ahol gyanús, hogy az illető kapcsolatfüggő, akkor meg ha olyan bizalmas közöttünk a viszony, akkor elbeszélgetnék vele róla, hogy csak azért ne ugorjon bele egy kapcsolatba, mert cikinek tartja az egyedülállóságot vagy hogy legyen mellette valaki.
2022. okt. 18. 09:00
 13/15 anonim ***** válasza:
68%

Semmi. Ő már a múlt. Engedd el. Foglalkozz magaddal, a jövőddel

.

2022. okt. 18. 09:08
 14/15 anonim ***** válasza:
75%
Valószínűleg kapcsolatfüggő. Voltam ilyennel. Abszolút nem tette túl magát az előzőn, de máris új kellett neki. Egy hónapig bírtam. Inkább leszek akkor egyedül.
2022. okt. 18. 11:41
 15/15 anonim ***** válasza:
93%
Nem értek vele egyet, mert a kapcsolat lezárása egyfajta gyászidőszakot vonz elvileg maga után, így belecsapni egy újabb kapcsolatba úgy, hogy nem is gondolta át az illető, hogy esetleg mit rontott/rontottak el az előzőben: felelőtlenség.
2022. okt. 18. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!