Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van ennek jövője? (hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ennek jövője? (hosszú magyarázat)

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel az utóbbi időben elkezdtem beszélgetni. Egy húron pendültünk már az elején (kb. 4 hónapja ismertem meg, neten), és nemrég találkoztunk is. Viszont:

Egész végig az exéről beszélt nekem, viszont olyan jeleket adott, hogy ő már túl van rajta, és hogy nekem szenteli a figyelmét. De nemrég bejelentette, hogy ő nem áll készen elköteleződni, és hogy az exével is ezt érezte. Meg mondta, hogy ő flörtölne más lányokkal is, akár mellettem is. Viszont én igazán megkedveltem őt, mindenben egyetértünk igazából, és nagyon zavar hogy így áll a dolgokhoz. Lefeküdtem vele, és kissé úgy érzem, hogy ő csak megdugni akart engem. Legyetek őszinték, van jövője ennek a kapcsolatnak szerintetek vagy ez már veszett ügy?

2022. aug. 27. 01:00
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Igazából kanos és meg iszonyat gyerek is. Az én véleményem szerint össze vissza fog csalni, ha csak piásan kezd flörtölni és a másik veszi a lapot akkor kakukk. Ne éld bele magad és próbálj rajta túllépni inkább a saját érdekedben.
2022. aug. 27. 01:10
 2/12 anonim válasza:
100%

Még ha bele is mész, ne éld bele magad, légy óvatos vele! Éretlen és neked is adott ra jeleket, hogy félrelépegetne. Ha nem áll készen elköteleződni, ne erőltessétek, mert neked fog ártani ezzel. Ráadásul, ha szex után ezt érezted, az is eléggé rossz jel.

Szerintem maximum évek múlva lehetne ebből valami, ha már benőtr a feje lágya, de hát akkor már mindegy lenne.

Vigyázz magadra!<3

2022. aug. 27. 03:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnalom, de ennek nincs jovoje. Aki azt mondja, hogy nem all készen elkotelezodni, azt nyugodtan vedd úgy, hogy VELED nem all készen rá.

Ne csessz el erre időt a saját érdekedben, legyél határozott és mutasd meg neki, merre van az ajtó 💪🏻

2022. aug. 27. 07:36
 4/12 anonim ***** válasza:
15%

Mi is így kezdtuk hogy ő még olyanokat mondott nekem az elején hogy nem akar senkivel kapcsolatot lassitsunk stb (holott már szexeltunk egyutt jártunk a haverjaihoz is es állandoan napi szinten aludt szinte nálam és féltékeny volt)

Aztán hirtelen éles váltás. elkezdett ömlengeni, meghalok annyira szeretlek, meg ilyeneket kaptam.

Annyit tudok hogy eleinte mindig mászkált egy másik településre, és amikor váltott hogy szerelmes mármeg belém, akkortol valahogy nem mászkált már arra a településre. Nekem teljesen olyan mintha vmi nője lett volna elottem vagy amikor velem összejött, de abszolut tagadja. Soha nem fogom megtudni.

De azután tényleg én voltam a minden meg a nagy szerelme.

2022. aug. 27. 07:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Jó kapcsolat lehet, ha már az éljen hülyére vett és hazudott :D
2022. aug. 27. 08:07
 6/12 anonim ***** válasza:
78%

4.vagyok

Szerintem mikor féket húznak be, ott más nő lehet a dologban. De ez csak tipp sajnos. Bizonyitani nem tudom :(

2022. aug. 27. 08:08
 7/12 anonim ***** válasza:
60%

Tudod van egy videója Dora Gyulának arról, hogy mit jelent a “két éves pasi szabály”. Ez arról szól, hogy a férfiak hogyan viselkednek egy viharos szakítás után… röviden és tömören ámokfutás, amibe most sajnos belekerültél….

Igen, csak arra kellettél és te bele sétáltál a csapdába… sajnalom!

Én kiraknam a srácot, hogy ez nekem nagyon kevés és ezerrel magamba fektetnék és keresnek egy olyat, aki már kiheverte az exét.

2022. aug. 27. 08:24
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Mondd néha olyan hülyeségeket az a pali, hogy botrányos. Nagyon sok férfi ismerosomet, többek között a páromat is megkérdeztem ezekről, meg videókat is néztünk és egyáltalán nem tudtak alátámasztani.

Igaz nokent, de nekem is voltak viharos számításaim, mégsem kellettek évek hozza, hogy túl legyek rajta.

2022. aug. 27. 08:31
 9/12 anonim ***** válasza:
92%

En hulye idiota pasi utan 2 perc alatt tulvagyok, ha van egy masik. Amugy meg addig szenvedek mig nincs másik aki megfog.

Sztem a pasik is igy vannak. Amig egy uj nő nem fogja meg nem jelent semmit csak egy o.nci, addig nem fogja erdekelni egy uj nő.

2022. aug. 27. 09:19
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudtad fejbe megfogni ,és kapott egy p*ncit is, nem tudtad kiverni az exèt a fejéből, a szex megvolt , megy is a következőre , de ha nem lesz más , azért néha keres 1-2 ingyen menetre
2022. aug. 27. 10:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!