Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon hosszú távó lesz a kapcsolatom?
Jó, azért pár dolgot szögezzünk le.
Én ezt a kiélés-dolgot mindig is baromságnak tartottam. Bocs, de nem tiniként írok ide... van már jócskán élettapasztalatom, és sok mindent láttam már. Az, amit sokan mondanak, hogy az ember N éves koráig naponta mással dug, aztán N+1. évében meg a hűség és józanság mintaképe, az egyszerűen nem reális. Az ember személyisége nem fog megváltozni. Aki hűséges típus, az akkor is az lesz, ha életében még mással nem is volt. Aki meg nem az, az hiába "élte ki magát", idő kérdése csak, hogy mikor kacsint félre.
A másik dolog, hogy - szintén személyiség kérdése - azért jobb esetben az ember élete nem attól lesz teljes, hogy X db. pasival/csajjal szexelt már legalább. Hanem attól, hogy azzal van együtt, akit szívből szeret. Ha már előjön az, hogy "élni akar" (khm...), az annyit jelent, hogy mégsem annyira szerelmes, mint remélted. (És ne nevezzük már kizárólag azt életnek, amikor az ember léha és felelőtlen!)
Egyébként meg: miért ne lehetne igaz? Persze, azt nem tudhatjátok, hogy 10-20-30 év múlva is így fogtok-e érezni. De ilyen szempontból 30 évesen sincs ez másként. De nem is kell ezzel foglalkozni. Most imádjátok egymást. Lehet, hogy örökké boldogok lesztek, de lehet, hogy csak egy ideig. A lényeg, hogy addig azok legyetek! Hiszen ez jelenti azt, hogy éltek, és kiélitek magatokat! :-) Boldogan, egymás társaságában. <3
Azt hogy hosszú távú lesze-e az rajtatok múlik.
Hogy nem volt kapcsolatotok 22 évesen?
Miért mentél bele végül? Nem volt más, csak azért?
Nem az, hogy nem volt más.. Csak senki iránt nem éreztem még ezt. És ő sem.. Keresgéltünk mind a ketten de senkiben sem találtuk meg azt amit egymásban..
talán ezért is féltem régen és nem engedtem, hogy beprobálkozzon nálam..mert tudtam, hogy ő iránta tudnék komolyabb érzéseket érezni.. és ettől is félek igazából..hogy nagyot fogok koppanni
Szerintem beszélj vele erről, hogyan képzeli el a jövőt, mik a tervei veled, stb!
Ebből sokat megtudhatsz!
Ha nagyon fontos neked próbálj a kedvére tenni, sok nő ott rontja el hogy a nagy rózsaszin köd után házisárkány lesz, a pasi meg jó hogy menekül :)
Az szép, így megértem hogy bizonytalan vagy!
Próbálj komolyabb beszélgetést kezdeni vele
Szeretne e családot gyereket házat kutyát?!
Ha csak dugni akar ezek a kérdések hamar elijesztik, de ha veled akar lenni akkor normális választ ad!
Ha ennyire előre gondolkozik azon hogy “ha nem tőled lesznek” akkor ne sok reményt fűzz hozzá!
Valószínűnek tartom hogy ő majd még elő fog állni az élni akarok dumával!
Sosem bíztam az olyan fiukban akik nap mint nap más nővel voltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!