Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudnád fogadni, ha a párod olyan helyen dolgozna amiről semmilyen körülmények között nem beszélhet?
Ha csak van pár céges titok amit nem mondhat el, azt simán elnézem, mert hogy amúgy sem érdekel. A férjemnek is van sok ilyen adat a gépén. Őszintén leszarom. De szerintem normális ember nem is gondolja, hogy bárkit érdekelnek random xy cég üzleti titkai. Én pl egyszerű eladó voltam drogériában, sokszor előre megkaptuk pár új sláger parfüm összetevőinek meg designjának a leírását, valami salátát is alá kellett írni, hogy senkinek nem beszélünk ezekről a piacra dobásig. Na bumm, nem volt nehéz, mert ugye a kutyát sem érdekelte amúgy sem. Szóval a legtöbb ember aki ilyen nagyon titkos információkra veri magát amúgy hasonló kaliber, ha nem mondaná, hogy neki van valami titkos adata, pont nem kérdezne rá senki.
A napjuk meg a munkában történt dolgok alatt amúgy sem azt szokták leginkább megosztani az emberek, amit feladatként csináltak, mert az nem érdekes. Hanem hogy mi volt az ebéd, kivel kávéztak, bunkó volt a főnök, hülye volt az egyik kolléga, stb.
Ha meg valami kormányközeli cégnél dolgozik, vagy ő pl a Vitya pszichiátere, az meg amúgy is kizáró ok, úgyhogy tökmindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!