Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ki nyerné el szerintetek itt a gyakorin az Incelcsászár címet, akivel soha semmilyen körülmények között nem kezdenétek kapcsolatot?
Figyelt kérdés
#Incelcsászár
2022. febr. 6. 16:01
1/24 anonim válasza:
Teljesen lényegtelen, én egyikhez se érnék hozzá. Ha úgy tetszik, te incelek mind ugyanolyan "császáriak" vagytok. Ugyanolyan érdektelen, értéktelen szerencsétlenek.
3/24 anonim válasza:
Balázska és a kétpipás. Amúgy fogalmam sincs mennyien vannak de néha 37/f incelnek vannak okos gondolatai is, mondjuk lehet ő nem reménytelen.
4/24 anonim válasza:
ahelyett, hogy megdugnátok őket, és befejeznék a sírást XD
5/24 anonim válasza:
Dugd meg őket te, én nem szeretném elhányni magamat. Ezzel egyébként csak azt érnénk el, hogy még többet hisztiznének, mert látták, eredménye van. Tudod, amikor a kisgyereknek se hagyod, hogy sírással érjen el bármit.
8/24 anonim válasza:
Igazából nem tudni, melyik kicsoda, meg hányan vannak összesen, szóval passz.
Az aktív kergemarhákból sztem kettő van, de lehet, hogy az a kettő is egy és ugyanaz, csak szegényke ezzel szórakozik, hogy csinált magának több profilt több személyiséggel.
Az internetre sok debil beszabadul...
10/24 anonim válasza:
Tényleg mennyivel értékesebb az a sok nőstény, akik a gyk születése óta kb itt növesztik a valagukat....ilyen jumpropequeen, mazsi321, kr2, mimimi242 és társai....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!