Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet olyan, hogy ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet olyan, hogy ha egy párkapcsolatban tudja az egyik fél a másikról hogy soha semmilyen körülmények között nem hagyná el mert szereti az lehet olyan unalmas lesz hogy a másik fél kidobja? Talán be is ez történt.20/f

Figyelt kérdés

2016. máj. 4. 00:48
 1/9 A kérdező kommentje:
Velem is ez történt***
2016. máj. 4. 00:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez mitöl lenne unalmas? Erre vágyik mindenki, egy biztos nyugodt kapcsolatra, legalábbis én ilyenre, nekem fontosabb az, hogy legyen meg a kémia, nem ehhez van köze.
2016. máj. 4. 00:50
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom mintha ezt vettem volna le belőle..tenyleg hibáival eggyütt feltétel nélkül szeretem. Szamomra ez érthetetlen..:/
2016. máj. 4. 00:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Soha ne mond hogy soha. Olyan nincs.

Amúgy nem unalmas, elvileg azért vagy együtt a másikkal, nem?

2016. máj. 4. 00:56
 5/9 anonim ***** válasza:

A baratnom elettarsa ilyen. De a bnom most keszul megcsalni ot. A szivem megszakad, ma is orakig gyozkodtem, h ne csalja meg. Olyan szomoru.

N

2016. máj. 4. 00:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Előfordulhat szerintem ilyen. Hogy valaki még nem a biztonságos kiegyensúlyozott kapcsolatot keresi, hanem a kezdeti fellángolás erős érzését, a nagy izgalmakat, stb... tehát kalandokat, mindig új személyt.

Nyilván ennek hosszú távon sok értelme nincs. És a hátterében különböző okok állhatnak. Egy pszichológus biztos tudna mesélni ilyenről, én nem :D

Hiányos az önismerete, érzelmi intelligenciája. Így nincs önbizalma, és különböző külső forrásokból nyeri. Céljait nem ismeri, hosszú távra nem gondolkodik... kompenzál, másoknak-társadalomnak próbál saját maga helyett.

ilyen opció is lehet, vagy akármi más... :)

2016. máj. 4. 01:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Lehet, de nem azert mert unalmas lesz.

Nalunk peldaul olyan baj volt, h az elejen sokaig kellett ertem "kuzdenie", a kapcsolat elejen felt, nem erezte biztosra azt, h mar az ove vagyok. Mindig tudattam vele,h en is ugyanugy szeretem. Mostanra mar tudja, hogy apro veszekedesek miatt pl nem szakitanank, ahhoz tenyleg valami nagy dolog kellene.

Es mivel ebben mar biztos, igy ha valami aprosag nem tetszik nekem, es megprobalom megbeszelni vele, mit kene valtoztatni, nem igazan erdekli mit magyarazok. Mert tudja,h "nem szamit". A baj csak az,h sok kicsi ilyen "nem szamit"-bol lesz egy olyan dolog, ami majd szamit.

2016. máj. 4. 10:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy nagyon összetett helyzet. Azok az emberek, akik nem éltek még át érzelmi biztonságot (és itt elsősorban kora gyerekkorra kell gondolni), nem tudnak vele mit kezdeni. Az érzelmi biztonság kérdésköre nagyon összetett dolog, sok tényezőből tevődik össze. Az nem elég hozzá, hogy soha nem hagyna el...

Vannak kötődési problémás emberek, akik SENKIHEZ nem tudnak tartósan és biztonságosan kötődni, még hosszú távú kapcsolatban sem (melletted van ugyan, de nem érzi jól magát a kapcsolatban). Ez az Ő PROBLÉMÁJA nem a tiéd, te nem tudod megoldani.

Olyan embert keress, aki értékeli, amit nyújtani tudsz, és ő is azt nyújtja neked, amire TE vágysz.

2016. máj. 4. 11:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen mindenkinek! :)
2016. máj. 4. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!