Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szexelni akar vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szexelni akar vagy tényleg megismerne?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy sráccal alig egy hete és randira hívott, viszont 300km-re él tőlem.

Mondta, hogy komolyabb kapcsolatot szeretne de aztán olyat is, hogy felizgatom...

300km-ert levezetne csak azért, hogy megismerjen vagy szexet is várna "cserébe"...?

2022. okt. 8. 20:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
95%
Pont a barátnőmmel esett meg hasonló eset, hogy a pali átvezetett az országon csak, hogy találkozzanak, összehordta a sok baromságot, hogy csupán szexért nem vezetne ennyit, lehordta neki a csillagokat, egyet dugtak, aztán a csávó lelépett se szó se beszéd azóta. Pedig a barátnőm elég rutinos pasik terén, de mindenkit meglehet vezetni. Szerintem az pancser, aki csak egy dugásért ennyi energiát és időt belefektet valakibe, dehát ő tudja.
2022. okt. 8. 21:54
 12/25 anonim ***** válasza:
83%

"ennyit nem érek, hogy levezessen a "két szép szememeért"..."

De érsz.

Apropó, beszéltetek már telefonon, láttátok egymást videochaten?

2022. okt. 8. 21:55
 13/25 A kérdező kommentje:

12.

Igen beszéltünk és láttuk egymást.

2022. okt. 8. 21:57
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik neked?
2022. okt. 8. 22:17
 15/25 A kérdező kommentje:

14.

Igen tetszik.

2022. okt. 8. 22:26
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedjetek még egy darabig, érdemes várni.
2022. okt. 8. 22:58
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy távkapcsolatnak is sok a 300 km. Ezt úgy mondom, hogy én is abban élek, de másfél óra a vonatút plusz 20p autó, mégsem 300 km. (Másik ország.)

Ha tényleg nem gondolja komolyan, ennyire messze van, szerintem engedd el. A szüzességed meg ne add ennyiért..!

2022. okt. 8. 23:36
 18/25 anonim ***** válasza:
73%
Én férfiként 520 km-ert mentem egy lány kedvéért. Igaz, mi előtte személyesen ismerkedtünk meg. Egy hetet beszélgettünk telefonon, és a következő hétvégén meglátogattam. Én ezt érzelemből tettem, egy sima dugás miatt biztosan nem indultam volna el. 4 hónapig tartott a dolog, aztán ő szakított velem.
2022. okt. 9. 00:02
 19/25 anonim ***** válasza:
76%
Én egy dugásért biztosan nem törném magamat.
2022. okt. 9. 02:08
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

18. A kérdező leírása alapján a csávó inkább arra megy..

Őszintén, szerintem annyit nem ér az egész. Ne így veszítse el a szüzességét..

2022. okt. 9. 07:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!