Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szexelni akar vagy tényleg megismerne?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal alig egy hete és randira hívott, viszont 300km-re él tőlem.
Mondta, hogy komolyabb kapcsolatot szeretne de aztán olyat is, hogy felizgatom...
300km-ert levezetne csak azért, hogy megismerjen vagy szexet is várna "cserébe"...?
2022. okt. 8. 20:58
1/25 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy egy pasi ennyit vezetne csak a két szép szemedért.
2/25 anonim válasza:
Oké, van még kérdés is?
Mert ez költői kérdésnek tűnik…
3/25 A kérdező kommentje:
1.
Azt mondta, hogy komolyat akar nem alkalmit és én mondtam az első randi tényleg csak randi legyen, azt mondta oké csak az lesz amit szeretnék, ennek ellenére én is úgy gondolom, hogy ennyit nem vezetne a "semmiért"...
2022. okt. 8. 21:16
4/25 anonim válasza:
nem is vezet. Egy sétáért vagy kávéért senki sem fog 600 km-t vezetni (300oda-300 vissza) és kifizetni ennek az árát. Ha csak 5 litert fogyaszt a kocsi, akkor is 14400Ft csak az üzemanyag.. esetleges pályamatricáról nem beszélve)
5/25 anonim válasza:
Melyik a jobb szerinted? Ha levezetne 300 km valami hatso szandekkal vagy ha levezetne 300 km-t a ket szep szemed miatt + azert, mert a kornyezeteben nem kell senkinek?
Egyik sem tul vonzo opcio.
7/25 anonim válasza:
Találkozzatok félúton egy szép természeti helyen vagy valami látnivalónál.
8/25 A kérdező kommentje:
Szűz vagyok és nem szeretnék első randin lefeküdni senkivel, jó azt mondja nem szexet akar, de igazatok van ennyit nem érek, hogy levezessen a "két szép szememeért"...
2022. okt. 8. 21:37
9/25 anonim válasza:
Aki már neten erről témázgat "felizgatod", attól mire számítasz élőben, hogy ott már teljesen más lesz?
10/25 anonim válasza:
Ennyiből ezt nem lehet megmondani. Azt viszont igen, hogy halott dolog lesz a kapcsolat a 300 km miatt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!