Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vettem egy BMW-t, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vettem egy BMW-t, de nem hozta meg a kellő figyelmet a lányoktól. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Szóval elég kicsi volt az önbizalmam (Nem a farkam, azzal nincs baj), és reménykedtem ha veszek egy olyan autót ami egy kicsit magasabb színvonalú, akkor ez az önértékelésemet és a lányok érdeklődését is meg fogja növelni. Az első teljesült, sokkal nagyobb önbizalommal közlekedek, főleg mikor autóban ülök, viszont hiába van rajta hangos kipufogó, meg hiába hallgatom hangosan a zenét, 10-ből mondjuk 1 lány fordul utánam.

Instára is rakom ki a képeket az autóról, vagy épp arról ahogy vezetek,de szinte 0 a reakció az olyan csajoktól, akiktől várnám várnám. Kellene már pedig egy barátnő mert így semmi értelme az életnek.

Hol rondhattam el?

2022. okt. 3. 12:24
 61/108 anonim ***** válasza:
95%
Kábriót szokták megnézni, de azt is a fiúk. 25L
2022. okt. 23. 00:24
 62/108 anonim ***** válasza:
96%
Csak erdekessegkeppen írom le. Barátnőm szép lány, minden ujjára akadt. Sok fiút elkuldott. Most van egy féléves kapcsolata. Szerelmes. Kapaszkodj! A fiúnak NINCS autója! 25 éves. Szándékában áll megszerezni a jogsit de még eddig nem tette meg.
2022. okt. 23. 01:40
 63/108 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, azért nem árt az az autó, nekem egy kis vacak francia csoda van(clio), nem vagyok egy szakadt pali, néha látom, érzem, hogy szokták nézni, milyen verdába szállok be.

Na onnantól kezdve se kép se hang.

1996 óta szerelgetem a szarjaimat, halál elegem lett a problémás, főleg német autókkal.

Érdekes dolgok ezek, tudnék még mesélni. :)

2022. okt. 23. 08:21
 64/108 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdező

Nekem van egy nagyon szép régebbi sportautóm, amiért az emberek 90%a meg van örülve ( nem lövöm le hogy mi mert ritka is )

2022. okt. 23. 08:36
 65/108 anonim ***** válasza:
95%

Upsz folyt köv:

De ha csajozni akarnék vele csak C típusú nőket tudnék vele instant felszedni. Normális nők megnézik , de nem fognak hozzám odamenni , hogy mennènek egy körre , és a kocsival is 😁

2022. okt. 23. 08:37
 66/108 anonim ***** válasza:
95%
#57: Az a baj a sztoriddal, hogy a kérdező egy (vagy több) kategóriával lejjebb gondolkozik. Neked a Peugeot-ba valamiért beült a csaj, különben nem mondaná, hogy kényelmes. Neki a kocsi azért kell, hogy egyáltalán beüljön a csaj mellé. Más kategória, érted, na :D
2022. okt. 23. 09:38
 67/108 anonim ***** válasza:
70%
Mert nem vagy kigyúrt ,kopasz, bunkó 😂
2022. okt. 23. 20:23
 68/108 Zowie ***** válasza:
100%
BMW és BMW között is van ám különbség.
2022. nov. 2. 10:15
 69/108 anonim ***** válasza:
37%
A legtöbb BMW ponthogy lomha
2022. nov. 2. 10:19
 70/108 A kérdező kommentje:
Az alapmotorosok lomhák, de a chippelt 320d-m nagyon nagyot megy.
2022. nov. 2. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!