Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vettem egy BMW-t, de nem hozta meg a kellő figyelmet a lányoktól. Mi lehet a baj?
Szóval elég kicsi volt az önbizalmam (Nem a farkam, azzal nincs baj), és reménykedtem ha veszek egy olyan autót ami egy kicsit magasabb színvonalú, akkor ez az önértékelésemet és a lányok érdeklődését is meg fogja növelni. Az első teljesült, sokkal nagyobb önbizalommal közlekedek, főleg mikor autóban ülök, viszont hiába van rajta hangos kipufogó, meg hiába hallgatom hangosan a zenét, 10-ből mondjuk 1 lány fordul utánam.
Instára is rakom ki a képeket az autóról, vagy épp arról ahogy vezetek,de szinte 0 a reakció az olyan csajoktól, akiktől várnám várnám. Kellene már pedig egy barátnő mert így semmi értelme az életnek.
Hol rondhattam el?
Na, eléggé elkalandozott a téma az eredeti kérdéstől, pár választ is olvastam. Próbálok objektív választ adni a kérdésre. Én is gondolkodtam anno úgy, mint a kérdező, régebben, amikor autókat néztem. Mármint olyan szempontból, hogy egy nagynémet márkájú autó , értsd Audi, Mercedes, BMW ,na, hogy azzal mekkorát lehetne flexelni. Ott tartottam, hogy 20 évesen, friss jogsival még nem volt semmi, pontosabb alig volt alaptőkém. Gondoltam nem gond használtautó úgyis olcsó, mehet a flex, olcsó megúszom. A 3 márka közül a BMWre álltam rá legjobban egy idő után. Mondjuk, mert a 3 közül azok a legolcsóbbak..és már kezdtem rosszul érezni magam, hogy ez szánalom. Prémiumautót akarok venni, de azok közül is a legolcsóbb márkának egy 15 éves példányát. Értitek, prémiumautó, nagy BMW xD, oszt még semmilye jövedelmem nem volt. Azt tanuld meg, hogy sok olyan csaj van, aki bukik a szép, nagy ,prémium autókra, de csak azért, mert azt gondolják, hogy ha már ilyened van akkor biztos gazdag vagy. Tehát nem az autó a lényeg, hanem , hogy mennyi lóvé van a zsebedben..prémiumautó nem prémium kezekből értékét is veszti. Másrészt nem biztos, hogy a csak pénzedre menő lányok egy értelmes szubkultúra, és megéri..másrészt ilyen régi típussal nem mész semmire. Látszik rajta, hogy régi eléggé. Nekem volt egy Peugeotom , egy 307es, 2010-ben gyártották. Nem volt feltűnő autó, de egy pár csaj megjegyezte, hogy nagyon szereti azt az autót. Kényelmes volt, puha ülés, tök jól ki lehetett látni belőle, meg mondjuk figyeltem is rá, és tisztán volt tartva. Írtad, hogy a nők csak a logót nézik, na ez nem igaz..azt nézik max., hogy tiszta e , szép e, meg kényelmes e benne ülni. Na meg biztonság. Haverom egy 2014es Dacia Sanderoval akkora csajozó gép volt, hogy elképesztő.
A külsőd dönti el, hogy ki fog össze jönni veled, mármint első benyomás szintjén. Ha az nem jön be, akkor az intelligenciád, humorod, személyiséged még megfoghatja őket. Gyúrj egy keveset, legyél mindig tiszta és igényes, próbálj valamilyen szinten divatos lenni, lőjj magadnak egy jó sérót, olvass könyveket, azzal fejleszted a szókincsed, és el tudod adni majd magad könnyebben. Ezek érnek a legtöbbet, ne a kocsin dilemmázz , felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!