Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vettem egy BMW-t, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vettem egy BMW-t, de nem hozta meg a kellő figyelmet a lányoktól. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Szóval elég kicsi volt az önbizalmam (Nem a farkam, azzal nincs baj), és reménykedtem ha veszek egy olyan autót ami egy kicsit magasabb színvonalú, akkor ez az önértékelésemet és a lányok érdeklődését is meg fogja növelni. Az első teljesült, sokkal nagyobb önbizalommal közlekedek, főleg mikor autóban ülök, viszont hiába van rajta hangos kipufogó, meg hiába hallgatom hangosan a zenét, 10-ből mondjuk 1 lány fordul utánam.

Instára is rakom ki a képeket az autóról, vagy épp arról ahogy vezetek,de szinte 0 a reakció az olyan csajoktól, akiktől várnám várnám. Kellene már pedig egy barátnő mert így semmi értelme az életnek.

Hol rondhattam el?

2022. okt. 3. 12:24
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/108 anonim ***** válasza:
71%

90

Én is ezt mondom, ki a francot érdekel ki ül az autóban? :D

De amikor a férjem mellett ülök a kabrióban akkor igen szexi nagyon a férjem és felizgulok rá. De soha nem érdekelt senki se meg hogy húú most döngeti milyen menő. Inkább szánalmas lehet érezni az olyan iránt. xd

2022. nov. 3. 09:46
 92/108 Hans Pötterman ***** válasza:
31%
#90 ne erőlködj,ezeknek itt úgyis magas amit írsz😅
2022. nov. 3. 17:01
 93/108 anonim ***** válasza:
31%
Csak tudnám miért lettem lepontozva, mert nem izgulok a hülye gyerekekre, akik döngetik az autót. Amúgy is szar a szemem nem is látnám ki ül a kocsiban. Egy láma is ülhetne benne felőlem.
2022. nov. 3. 17:04
 94/108 Zowie ***** válasza:
73%
#92 Tudom, el is engedtem ezt a dolgot :)
2022. nov. 3. 17:23
 95/108 anonim ***** válasza:
0%

Jajj Zowie , ha ismernèl 😁

Viszont egy véleményen vagyunk , a Balf*Sz , az többnyire német prémium , vagy japán sporttal is az marad.

Most a gyk olvasók törik a malacpersejt egy bömösre, aztán ha eljön a szerviz ideje, vissza felrakjàk a szèthajtott szarjukat.

Ja tényleg

Teljesítmény görbe és telefonszám csere volt már ? Megbeszèltètek hogy ki lesz anyuci és ki az apuci?

🤣🤣🤣

2022. nov. 3. 19:31
 96/108 Zowie ***** válasza:
31%
#95 Milyen telefonszám csere, és kivel mit beszéltem meg?
2022. nov. 3. 20:44
 97/108 anonim ***** válasza:
94%
Jajj azt nem neked írtam, egybefolytak a gondolatok bocsi
2022. nov. 3. 22:55
 98/108 A kérdező kommentje:
#97 na látod itt okoskodsz meg vered magad aztán azt se tudod fiú vagy-e vagy lány 😂 Szánalmas
2022. nov. 3. 23:01
 99/108 anonim ***** válasza:
100%
#97: Én kértem a teljesítménygörbét, meg a képeket, de nyilván azóta sem jött semmi, persze nem véletlenül...
2022. nov. 4. 07:28
 100/108 anonim ***** válasza:
94%

#97 vagyok

Kérdező , hun' van a görbe??

Mer hàt csajozni csak bömössel meg görbèvel lehet - a többségnek is így van nője 🤣

2022. nov. 4. 09:55
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!