Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vettem egy BMW-t, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vettem egy BMW-t, de nem hozta meg a kellő figyelmet a lányoktól. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Szóval elég kicsi volt az önbizalmam (Nem a farkam, azzal nincs baj), és reménykedtem ha veszek egy olyan autót ami egy kicsit magasabb színvonalú, akkor ez az önértékelésemet és a lányok érdeklődését is meg fogja növelni. Az első teljesült, sokkal nagyobb önbizalommal közlekedek, főleg mikor autóban ülök, viszont hiába van rajta hangos kipufogó, meg hiába hallgatom hangosan a zenét, 10-ből mondjuk 1 lány fordul utánam.

Instára is rakom ki a képeket az autóról, vagy épp arról ahogy vezetek,de szinte 0 a reakció az olyan csajoktól, akiktől várnám várnám. Kellene már pedig egy barátnő mert így semmi értelme az életnek.

Hol rondhattam el?

2022. okt. 3. 12:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/108 anonim ***** válasza:
100%
Várjuk a képet továbbra is...
2022. okt. 14. 11:55
 32/108 A kérdező kommentje:

Tud róla, és üdvözletét küldi, irigyek ;)

[link]

[link]

[link]

2022. okt. 14. 13:05
 33/108 qkker1 ***** válasza:
91%

"Milyen X5?"

Amit pár hónapja kamuztál,ugyanezzel a szöveggel a fényképezésről.

2022. okt. 14. 13:05
 34/108 anonim ***** válasza:
95%
Egyáltalán ugyanaz a csaj van a három képen?
2022. okt. 14. 13:10
 35/108 qkker1 ***** válasza:
94%

"Tud róla, és üdvözletét küldi, irigyek"

Tegye már ki az Instájára az olajkályhád képét, és linkeld be!

2022. okt. 14. 13:10
 36/108 A kérdező kommentje:
#34 persze, ha ezt nem látod akkor keress fel egy szemészt.
2022. okt. 14. 13:14
 37/108 anonim ***** válasza:
95%
Egyébként így elképzelem, hogy barátunk elmegy az első randira, majd a végén benyögi a csajnak, hogy "figyi, lementem pár képed instáról és feltöltöm a gyk-ra, mert a sok g/ci, úgy lealázott, hogy bizonyítanom kell nekik, hogy a BMW-vel szedtelek fel", erre csak annyi a válasz, hogy "persze, olyan jó csaj vagyok, mutogass csak idegeneknek, mint egy trófeát egy autóversenyről" :D
2022. okt. 14. 13:14
 38/108 A kérdező kommentje:
Nem így történt, de te biztos jobban tudod XDDD
2022. okt. 14. 13:20
 39/108 anonim ***** válasza:
100%
A lényegen nem változtat (feltéve ha elhisszük a mesét)
2022. okt. 14. 13:23
 40/108 anonim ***** válasza:
96%

Na figyelj faszi, akkor itt vannak a problémák.

1) Annyira szánalmas vagy, hogy nincsenek barátaid, hanem itt a gyakorin névtelenül kell bizonygatnod a közönségnek hogy neked van csajod (még le is töltesz pár képet instáról hogy "bizonyítsd"... faszi, akkor én most töltsek le 3-3 képet 10 különböző instapicsáról és mondjam hogy ezt a tizet váltogatom naponta, adok nekik valami random nevet én is ahogy felrakom az anonim képmegosztóra, aztán majd ezt mindenki megingathatatlan bizonyítéknak veszi szerinted? Annyira generic az a csaj hogy beraktam a képet google searchbe és kiadott 30 ugyanolyat ugyanabban a szerelésben egyből).

2) Egy kib*szott 320d-vel akarsz felszedni csajokat? Ember, hát maximum valami halál faszán kenyeret is összekolduló családból tudsz egy szukát összeszedni azzal és azt is csak azért mert abban reménykedik hogy majd eltartod egy jobb színvonalon, nemhogy igényes nőt nem fogja érdekelni egy percig sem a 320d-d (de őt a Ferrarid sem, ha azzal mennél), de még az átlag generic picsát sem, mert apu vesz neki egyből hármat ha aznap nem szólal meg többet.

Én nem tudom haver, ha egy troll vagy akkor gratulálok, ha tényleg ilyen idióta kétbites szánalom vagy akkor viszont őszinte részvétem.

2022. okt. 14. 13:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!