Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan prűdek a magyar nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan prűdek a magyar nők?

Figyelt kérdés
2022. okt. 1. 00:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Ez aztán az általánosítás... nem minden magyar nő egyforma
2022. okt. 1. 00:23
 2/17 A kérdező kommentje:
Én csak ilyennel találkoztam.
2022. okt. 1. 00:25
 3/17 anonim ***** válasza:
96%

Nem prűdek, csak nem olyan hlyék, hogy fűvel-fával meg puszira összefeküdjenek!

Másrészt a nők nem alulról vezéreltek, mint a férfiak.

2022. okt. 1. 00:28
 4/17 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem ezek csak álszentek. A hétköznapi életben megy a pl.: "írtózom az erőszaktól" pofázás részükrők, de amint hazaérnek, akkor meg megy az: "Apjuk, rossz voltam, hozd a korbácsot, ma szex lesz!" felkiálltás.
2022. okt. 1. 05:29
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy bárki a hölgyek közül "prűd" lenne! Elég csak a fiatalok egy részét figyelemmel követni...

A flört szinte bárkinek könnyen megy, és szinte azonnal, ha olyan a hangulata. De ez nem egyenlő a testi kapcsolattal!

A mai modern nők már felvilágosultabbak, tudatosabbak. Élvezzük ugyan a Kitüntető Figyelmet, amit kapunk, de ettől még betartunk bizonyos szabályokat, meghúzunk bizonyos határokat...

2022. okt. 1. 06:57
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem prűdek, csak nem fogják neked leírogatni mikor kivel hányszor milyen pózban. Nem vevők a facos képedire, és nem érdeklik őket mekkora alfakan vagy.

Ettől nem prűdek, csupán te vagy szánalmas.

2022. okt. 1. 08:39
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan miböl vontad le ezt a (téves) következtetést?
2022. okt. 1. 09:15
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
#8-as abból gondolja így, mert felmegy egy társkeresőre, ott farkat mutogat, szexuális szokásokról érdeklődik , farkat ajánlgat, stb és kb mindenki elhajtja mint a büdösszart. És ettől "prűdek" a nők mert nem értékelik hogy ő a túrós farkát mutogatja .
2022. okt. 1. 09:41
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Miből veszed ezt? Inkàbb prűdnek mutatják magukat és amúgy tinédzser korukban meg egyetem alatt szét dugják őket. (Nem mindenkit, tisztelet a kivételnek) de a nagy többség ilyen. Ezt vettem észre
2022. okt. 1. 10:42
 10/17 Barnabas333 ***** válasza:
3%
Inkább az a baj, hogy 10ből 9 gátlásos az ágyban és tele van tabu dolgokkal. Sajnos ez a rossz nevelés szerintem. 45f
2022. okt. 1. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!