Elsősorban a magyar férfiak miért támogatják a nőket bármilyen módon és engem meg nem ez statisztikailag miért a nők oldalára megy a mérleg szerintetek 2022-ben is?
#2-es, csak óvatosan! A vesszőhiány emlegetése miatt engem tegnap már majdnem meglincseltek. :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__baratkozas__11911..
Hogy a kérdésre is válaszoljak: Engem semmilyen módon nem támogatnak magyar férfiak, statisztikailag pláne nem és még csak a mérleg sem jön az oldalamra.
Ezek közül többet is választhatsz, kérdező: . , ! ? (Ér mindegyiket többször is használni!)
Érthetetlen amit leírtál.
4es, volt aki kiállt melletted:D
Következő válaszodnál ha felismerlek, elhivlak fagyizni:D
Hm. Vannak csajok, akik random férfiaktól kapnak csak úgy pénzt? Én is akarok!!!
Statisztikailag az előfordulhat, hogy a férfiak támogatják a partnerüket (régimódian, olyan családfenntartó módon), akik jórészt nők, tehát majdhogynem igazad van. Többnyire ez oda-vissza működik (legalábbis az ismeretségi körömben).
Most jön a válasz műelemzés része:
Tehát a költő arra gondolhatott, hogy ő mint férfi, ha panaszkodik, a férfi ismerőseitől általában azt a választ kapja, hogy menjen el dolgozni.
Namármost a mű szerzője vagy nem tud/vagy nem akar dolgozni, legalábbis a felháborodott/sértett hangvitel erre utal.
50%-az esélye, hogy a szerző mégis csak nő, akit fájdalmasan érint, hogy őt nem támogatják férfiak, hanem inkább kihasználják. Ez annyiban módosíthatja a fentebb leírtakat, hogy talán dolgozik, ámbár a jövedelméből nem tudja magát kényelmesen fenntartani, és több nővel ellentétben őt egy férfi sem támogatja.
A felvetést mivel nem támasztja alá hivatalos statisztikákkal, a forrása valószínűleg az ismeretségi köréből eredhet, ami nem feltétlenül hivatalos, ezáltal megkérdőjelezhető.
A felvetett költői kérdésre három lehetőség van
a) munka
b) sugar daddy
c) férj/szerető
Az egyik nem zárja ki a másikat, de figyelni kell, hogy egy esetleges férj nem biztos, hogy jó néven vesz egy szeretőt, vagy egy sugar daddy-t. Érdemes megelőző kutatásokat végezni a témában.
Ugyanitt megjegyzem, hogy engem külföldi férfiak sem támogatnak :( (duzzogok!), ha nem számítjuk az ügyvédeket a mesés örökséggel a sosem ismert rokonok után, de a frányák állandóan előre kérik a pénzt a munkájukért... Hát belőlem sem lesz milliomos :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!