Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Elsősorban a magyar férfiak...

Elsősorban a magyar férfiak miért támogatják a nőket bármilyen módon és engem meg nem ez statisztikailag miért a nők oldalára megy a mérleg szerintetek 2022-ben is?

Figyelt kérdés
Általánosságokról beszélgetek kérlek véleményezzétek a kérdésem mert én meggyőződtem arról hogy hiába csodálkozok azon hogy szép az élet még valahol valamiért a nőket segítik a magyar férfiak az vajon az okok hátterébe mi lehet vagy mi alakul a magyar férfiak elméletében kérem szépen adjátok meg rá a relatív megoldásokat ebben az esetben. Magyar férfiak akik mondják menjek el a dolgozni éljél meg egyedül albérletet nem akarnak fizetni csak ingyen enni ingyen inni embert csak lehúzni

2022. szept. 5. 12:45
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
Nem értem a kérdést.
2022. szept. 5. 13:03
 2/27 anonim válasza:
Én azért támogatom a nőket, mert használnak vesszőt a szövegben.
2022. szept. 5. 13:10
 3/27 anonim válasza:
Megvárom a magyar szinkront, aztán válaszolok érdemben is.
2022. szept. 5. 13:29
 4/27 anonim válasza:

#2-es, csak óvatosan! A vesszőhiány emlegetése miatt engem tegnap már majdnem meglincseltek. :)

https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__baratkozas__11911..

Hogy a kérdésre is válaszoljak: Engem semmilyen módon nem támogatnak magyar férfiak, statisztikailag pláne nem és még csak a mérleg sem jön az oldalamra.

2022. szept. 5. 13:30
 5/27 BeefEater válasza:

Ezek közül többet is választhatsz, kérdező: . , ! ? (Ér mindegyiket többször is használni!)

Érthetetlen amit leírtál.

2022. szept. 5. 13:55
 6/27 anonim válasza:
Varok a fordítasra...😁
2022. szept. 5. 14:12
 7/27 anonim válasza:

4es, volt aki kiállt melletted:D

Következő válaszodnál ha felismerlek, elhivlak fagyizni:D

2022. szept. 5. 14:18
 8/27 anonim válasza:

Hm. Vannak csajok, akik random férfiaktól kapnak csak úgy pénzt? Én is akarok!!!

Statisztikailag az előfordulhat, hogy a férfiak támogatják a partnerüket (régimódian, olyan családfenntartó módon), akik jórészt nők, tehát majdhogynem igazad van. Többnyire ez oda-vissza működik (legalábbis az ismeretségi körömben).

Most jön a válasz műelemzés része:

Tehát a költő arra gondolhatott, hogy ő mint férfi, ha panaszkodik, a férfi ismerőseitől általában azt a választ kapja, hogy menjen el dolgozni.

Namármost a mű szerzője vagy nem tud/vagy nem akar dolgozni, legalábbis a felháborodott/sértett hangvitel erre utal.

50%-az esélye, hogy a szerző mégis csak nő, akit fájdalmasan érint, hogy őt nem támogatják férfiak, hanem inkább kihasználják. Ez annyiban módosíthatja a fentebb leírtakat, hogy talán dolgozik, ámbár a jövedelméből nem tudja magát kényelmesen fenntartani, és több nővel ellentétben őt egy férfi sem támogatja.

A felvetést mivel nem támasztja alá hivatalos statisztikákkal, a forrása valószínűleg az ismeretségi köréből eredhet, ami nem feltétlenül hivatalos, ezáltal megkérdőjelezhető.

A felvetett költői kérdésre három lehetőség van

a) munka

b) sugar daddy

c) férj/szerető

Az egyik nem zárja ki a másikat, de figyelni kell, hogy egy esetleges férj nem biztos, hogy jó néven vesz egy szeretőt, vagy egy sugar daddy-t. Érdemes megelőző kutatásokat végezni a témában.

Ugyanitt megjegyzem, hogy engem külföldi férfiak sem támogatnak :( (duzzogok!), ha nem számítjuk az ügyvédeket a mesés örökséggel a sosem ismert rokonok után, de a frányák állandóan előre kérik a pénzt a munkájukért... Hát belőlem sem lesz milliomos :(

2022. szept. 5. 15:18
 9/27 anonim válasza:
#8: 👍👍👍😁
2022. szept. 5. 15:45
 10/27 anonim válasza:
Ha meleg pasi vagy, biztos, hogy találsz egy idősebb, gáláns úriembert, főleg ha fiatal vagy, feminin és passzív. Magyarán egy sugar daddy-t. Szerintem a melegeknél ez ugyanúgy műkődik, mint egy hetero idősebb, gazdag úr és egy fiatalabb, csinos nő kapcsolatnál. Ha nem vagy meleg, akkor nem értem, mit szeretnél, hogy férfiak csak úgy támogassanak?
2022. szept. 5. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!