Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Elsősorban a magyar férfiak...

Elsősorban a magyar férfiak miért támogatják a nőket bármilyen módon és engem meg nem ez statisztikailag miért a nők oldalára megy a mérleg szerintetek 2022-ben is?

Figyelt kérdés
Általánosságokról beszélgetek kérlek véleményezzétek a kérdésem mert én meggyőződtem arról hogy hiába csodálkozok azon hogy szép az élet még valahol valamiért a nőket segítik a magyar férfiak az vajon az okok hátterébe mi lehet vagy mi alakul a magyar férfiak elméletében kérem szépen adjátok meg rá a relatív megoldásokat ebben az esetben. Magyar férfiak akik mondják menjek el a dolgozni éljél meg egyedül albérletet nem akarnak fizetni csak ingyen enni ingyen inni embert csak lehúzni

2022. szept. 5. 12:45
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

#20 Megbírságolsz, ha fagyizunk, vagy miért? :D

Jó, hát látom. #15 elveszett valahol félúton. ;)

2022. szept. 5. 22:15
 22/27 anonim válasza:
Tök jó, hogy ti így elbeszélgettek, de azért engem érdekel a kérdező hozzáállása is, hogy hogyan is gondolta ezt. 😄 Kiírta a kérdést, aztán eltűnt, mint szürke szamár a ködben.
2022. szept. 6. 12:13
 23/27 anonim válasza:

22

Engem is érdekelne.

2022. szept. 6. 12:22
 24/27 anonim válasza:
Nagyon egyszerű,elmúlt a kábszi hatása . A következő kabszizasnal meg új kérdéssel jön majd.
2022. szept. 6. 14:32
 25/27 anonim válasza:
#19, #21 Nem, de ha mégis, akkor a másik felet :) (bár itt most jöhetnének a sikamlós poénok a bírságod enyhítésére:) Csak olyan terelősnek tűnt a válaszod 15-nek.
2022. szept. 6. 20:08
 26/27 anonim válasza:

#25 Próbálom értelmezni amit írtál, de meghaladja a képességeimet. A kérdés feltevőjét bírságolnád, de az én bírságomat kell enyhíteni? Hülye és/vagy fáradt lennék?

#19 #21

2022. szept. 6. 22:04
 27/27 anonim válasza:
#19#21 Nem, a másik felet = a másik férfit akivel kávéznál - elméleti féltékenységi poén akart lenni. A te enyhítésed meg úgy jött szóba, hogy kérdezted téged birságolnálak-e? :)
2022. szept. 7. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!