Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedjek vele,vagy hagyjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedjek vele,vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, 22 éves, 2 hete ismerkedünk. Először az első nap, vagyis este mikor elkezdtünk beszélgetni, nagyon jól elvoltam vele, meg is beszéltük másnap, hogy talizunk, szombaton meg már találkoztunk is. Eljött ő hozzám. Kb 50 percre lakik tőlem. Nagyon rendes volt személyesen is, meg interneten is. Viszont egy dolog ami nagyon zavar, az az hogy egyáltalán nem beszédes. Tehát az hogy megkérdezze hogy vagyok, mivan velem, olyan nincsen. Az hogy kapjak tőle egy joejt üzenetet, vagy joreggeltet, olyan sincs. Folytatja ahol abba hagyta. Bár rögtön vissza ír az igaz, de egy jaaa-nál meg egy igen, nemnél többet nem igazán tud. Ha nem vagyok elérhető egész nap, akkor ő egésznap nem fog írni. Csak akkor pl írok neki 5 óra 45 perckor akkor ő vissza ír ugyanabban az időben utána lesz@rja hogy egesznap nem vagyok fent, nem ír. Ha viszont ezt szóvá teszem, hogy ez így nem lesz jó, mert sztem csak nem akar velem beszélni, akkor azt mondja, ő nem szokott, nem velem van baj, csak nem beszédes fajta stb. De pl megbeszéltük hogy találkozunk holnap, azt mondta hogy lehet dolgozik, majd ma dől el hogy igen vagy nem. Erre nem írja hogy mi lesz? Talizunk e vagy nem. Furcsa nekem, de mikor ezeket mondom mindig azt mondja hogy nem velem van baj,ő akar engem. Komoly kapcsolatot szeretne

Ki mit gondol erről? Folytassam vele az ismerkedést?

2022. okt. 1. 00:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én hagynám. Ha már az elején ilyen, hogy ő így (nem) érdeklődik irántad, akkor később csak kínlódni fogsz érzelmileg vele.
2022. okt. 1. 00:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is hagyd! már az írásodból lejön, hogy ez téged zavar, pedig még nagyon friss a dolog, tehát neked nem erre van szükséged.
2022. okt. 1. 00:22
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
valszeg van más lány, akivel szintén dumálgat, szóval mindenkinek csak akkor válaszol, amikor kell, és majd lesz valami az egyikből
2022. okt. 1. 00:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát zavar persze mert én alapból sokat beszélek, és ha nem találkozunk mindennap, meg ő is dolgozik, én is, legalább beszéljünk már, ne azt hogy én megkérdezem hogy ő hogy van, és vissza kérdez, mondom milyen 💩ul vagyok és irja hogy jaaa hát ez mi? Legalább egy jajj az nem jó vagy valamit, de ne ezt már. És tetszik nekem külsőre, meg minden de így nehéz vele, mert nem beszélünk.
2022. okt. 1. 00:32
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
már most idegesít a csákó, mi lesz később? lakatlan szigeten élsz, hogy nincs más hím példány?
2022. okt. 1. 05:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A talin is ennyire szűkszavú volt. Mert ha igen, akkor hagyd. Ha viszont élőben jó volt vele minden, akkor talán online is változni fognak a dolgok, hiszen egyre fontosabb leszel neki.
2022. okt. 1. 07:13
 7/10 anonim ***** válasza:
62%
Zárkózott gátlásos személy. Neki túl kevés két hét hogy megnyíljon. Nekem anno 2.5 hónap kellett a mostani páromhoz hogy ilyen közvetlen dolgokat kérdezzék. De ennek már 20 éve. Adj még neki kb 1 hónapot és szervezz sétákat az oldja a gátlásait. Ja és rengeteg nevetés. Egy kapcsolat kezdete nem lóverseny.
2022. okt. 1. 08:10
 8/10 anonim ***** válasza:
89%

Én hagynám. Nem kell ahhoz beszédesnek lenni, hogy legalább megkérdezze milyen napom volt.

Ezek után amiket leírtál, nehogymár még te fuss utána.

Ha akar valamit, majd keres.

Szerintem csak le akar koptatni. Főleg hogy azt mondta még nem tudja hogy ráér-e, majd ír. Fogadjunk, hogy nem fog ráérni...

2022. okt. 1. 10:08
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát végülis most is nem írok neki vissza este óta, és nem érdekli...nem kérdezi meg hogy miért nem írok,pedig elérhető. Élőbe se beszél annyit,de azért többet mint irásba.
2022. okt. 1. 10:43
 10/10 anonim ***** válasza:
87%
Te amúgy hány éves vagy kérdező?
2022. okt. 1. 10:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!