Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert van az hogy egy bantalma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy egy bantalmazó kapcsolatból visszamennek?

Figyelt kérdés

Nem nem szeretem ha ütnek.

Hanem csak egyszerűen szeretem a párom. Ennek ellenére is amik történtek.

Na meg közös gyerekünk is van.

Nyilván van bennem kérdőjelek, félelem. De nagyon szeretem, pedig már nem egyszer feljelentettem.

Úgy szeretném ha megvaltozna. Volt már valaki így?

2022. szept. 26. 09:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%

Mi? Önszántadból mennél vissza?

És ha egyszer úgy vág fejbe, hogy ott maradsz? Akkor a gyereked ki neveli fel?

Mi a franc bajod van, miért nem örülsz, hogy eltudtal jönni?

2022. szept. 26. 11:32
 12/13 anonim ***** válasza:
66%
11. Mert Darwin-díjas.
2022. szept. 26. 11:56
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Menthetetlen vagy. Egyszer majd agyonver.

És igen, kérj segítséget, hogy támogassanak, hogy megakadályozzák, hogy visszamenj egy agresszív baromhoz. Legfőképpen a gyereked miatt nem kéne. Mert téged szétver, egy dolog, magad álltál bele, de a gyerekednek ezt végig kell nézni, esetleg ő is kap párat.

2022. szept. 26. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!