Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes visszamenni olyan kapcsolatba, ahol meg lettem csalva?
Több évig voltunk együtt, több alkalomról tudok, hogy megcsalt. Megváltozhat egy ilyen ember ? Mindenki azt tanácsolja, hogy ne menjek bele megint, aki egyszer csaló volt az is marad ?
De azt tudom hogy szeret, mégha fura, hülye módon is, mindig éreztem, és én is szeretem.
Nem.
Persze, ha te élvezed, ha a hátad mögött csinálja a párod.....
NEM!
Persze, ha azt akarod, hogy újra megcsaljanak, akor igen.
Hallottam egy pár ilyen kapcsolatról.
Amikről én tudok ott nem változtak a dolgok, csak kidobás után jött rá adott fél, hogy mit is veszített.
Onnan meg gyakorlatilag lehetetlen visszahozni.
"aki egyszer csaló volt az is marad"
A függőségekre igaz, hogy a függő mindig függő marad, csak van aki megtanulja kezelni, és nem iszik/szív/szúr/játszik. Amit lehet tudni a volt partneredről, hogy a hajlandóság adott. Ebben a formában valóban "csaló marad".
Ugyanakkor ahogy az alkoholista is abba tudja hagyni az ivást, a korábbi többszörös megcsaló is tud hűséges lenni. Ebből a valódi kérdés nem az, hogy meg tud e változni, hanem az, hogy tudja e, hogyan kell, és ha tudja, hajlandó e megtenni.
Amiért mindenki lebeszél, az az a tapasztalat, hogy általában az emberek úgy működnek, hogy egy adott pillanatban elszánják magukat a változásra, de a megcsaláson kívül mindent ugyanúgy csinálnak. Márpedig ez olyan dolog, hogy hiába akarok más képet festeni, ha ugyanazokat a vonalakat húzom nap mint nap, előbb utóbb pontosan ugyanazt a képet kapom, mint korábban.
Én személy szerint láttam már megcsalás után helyrejönni párkapcsolatot ugyanúgy, mint megcsalásban kezdődő kapcsolatot megcsalással véget érni. A pasidról viszont nem tudok nyilatkozni, lehet mindkettő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!