Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszamenjek hozzá,ha nem szeretem,de biztos kapcsolat volt?
Az exemmel már fél éve vége, azóta is könyörög,hogy menjek vissza hozzá,ha megcsalom akkor is,de legyek vele, adjak egy esélyt a kapcsolatunknak. 7 évet voltunk együtt(megcsaltuk egymást,nekem viszonyom volt és azért szerettem ki belőle.)
Most van párom, úgy érzem szeretem, jó vele minden, de nem tudom hosszú távon milyen lesz, lehet kiszeret belőlem évek múlva stb.
Az exem meg soha nem hagyna el mert mindig is futott utánam, rá mindig is számíthatok, most is a szakítás után is.
Nekem azert is lenne fontos egy biztos társ mert szüleim, barátaim nincsenek. Ha a jelenlegi párom elhagy, akkor egyedül maradok a világban.
Az exemmel meg folytatnám az életem, a terveinket valóra váltanánk, de ugyanakkor a gondolattól is kiráz a hideg, hogy mi ketten újra együtt.
"de ugyanakkor a gondolattól is kiráz a hideg, hogy mi ketten újra együtt."
ezzel meg is válaszoltad magadnak a kérdést.
Persze menj vissza nyugodtan.
Maximum megszívod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!