Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed arról, ha valakinek ilyen barátnője van?

Figyelt kérdés

Sportos, sikeres férfinek gondolom magam, és talán pont emiatt nagyon vegyes a fogadtatása körülöttem annak, hogy nekem a duci/telt lányok jönnek be.

Egy tökéletes, 10/10-es nő számomra ilyen: [link] (remélem a moderátorok nem törlik, elvégre egy modell van a képen)

Ilyet is keresek. Azonban körülöttem erre jó esetben is mindenki rácsodálkozik, rosszabb esetben sértőbb a megnyilvánulásuk.

Neked mi a véleményed arról, hogy ha egy alakjára odafigyelő, rendszeresen sportoló, helyesnek mondott férfit meglátsz egy ilyen alkatú nővel?

2022. szept. 21. 13:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Lehet későn írok. Én ebbe nem gondolnék bele semmi elítélendőt. Mindenkinek más az ízlése, nem kell a véleményekkel foglalkozni. Ne érdekeljen mit gondolnak rólad, belső érzéseid számítanaknaz adott nő iránt, azt csak te érted te érzed. Nem kell másnak is megértenie. Ha tipp topp nővel járnál mert az az elfogadottabb akkor te nem lennél boldog, mert neked nem az ilyen nők tetszenek. Döntsd el a boldogságod vagy a mások véleménye és elfogadása a fontosabb!
2022. szept. 22. 10:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!