Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed arról, ha valakinek ilyen barátnője van?

Figyelt kérdés

Sportos, sikeres férfinek gondolom magam, és talán pont emiatt nagyon vegyes a fogadtatása körülöttem annak, hogy nekem a duci/telt lányok jönnek be.

Egy tökéletes, 10/10-es nő számomra ilyen: [link] (remélem a moderátorok nem törlik, elvégre egy modell van a képen)

Ilyet is keresek. Azonban körülöttem erre jó esetben is mindenki rácsodálkozik, rosszabb esetben sértőbb a megnyilvánulásuk.

Neked mi a véleményed arról, hogy ha egy alakjára odafigyelő, rendszeresen sportoló, helyesnek mondott férfit meglátsz egy ilyen alkatú nővel?

2022. szept. 21. 13:03
A kérdező szavazást indított:
Értetlenül állnék a helyzet előtt, ha közvetlen környezetemben lenne ilyen. Nehezen hinném el, hogy tetszik neki
Sajnálnám a férfit, hogy ilyen nő "jutott" neki csak
Nagyon furcsának tartanám, de elfogadom ha neki ez tetszik
Teljesen hidegen hagyna
Nekem is ez tetszik, irigykednék
Egyéb (leírom kommentben)
19 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel. Mondjuk az egódnak tuti jót tesz, hogy 2 szer is leírod egy kérdésben, hogy sportos és sikeres férfi vagy. Ha annyira sikeres lennél már rég megtanulhattad volna, hogy senki véleménye nem számít. A vélemény egy szubjektív dolog. Elgondolkodhatsz rajta ha akarsz, de önmagában sokat nem ér.
2022. szept. 21. 13:08
 2/11 A kérdező kommentje:
Igazad van, tényleg elég nagyképűnek tűnik így visszaolvasva.. nem ez volt a célom vele. Azért írtam bele, mert legutóbb ezt kaptam meg egy kollégámtól egy céges bulin. Konkrétan ő mondta ezt, és hogy inkább keressek egy jobban hozzám illőt. Mondanom sem kell, hogy rendesen elbeszélgettem vele erről, mert sértő rám és a másik lányra nézve is.
2022. szept. 21. 13:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt mint tüsszentésnél… egs
2022. szept. 21. 13:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nő már 100 kiló felett van. Az nem telt, hanem kövér
2022. szept. 21. 13:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem arra szerettem volna utalni, hogy nagyképű vagy. Jó az ha az ember tisztában van az erősségeivel és a gyengeségeivel. Viszont minden sikeres ember tudja, hogy más emberek véleményét tudni kell a helyén kezelni.

Viszont megragadnám az alkalmat és a kérdésre is válaszolnék. Egyáltalán nem gáz az, hogy neked ilyen lányok jönnek be. Ezzel nincs semmi gond. Mindenki saját maga tudja es érzi, hogy mi a "zsánere". A gáz az lenne ha mások véleménye miatt nem ismerkednél ilyen lányokkal.

2022. szept. 21. 13:18
 6/11 anonim ***** válasza:
69%
Engem aztán nem érdekel, milyen nővel vagy, de borzasztóan egészségtelennek tartom az elhízást. Max. a nőt sajnálnám melletted, hogy ahelyett, hogy motiválnád (mint sportos, sikeres férfi, ugyebár), inkább fetisizálod a kövérségét, a korai halál felé segítve őt. Egyetlen nőnek sem tesz jót a kövérség, sem az énképének, sem az egészségének.
2022. szept. 21. 13:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Mit értesz sportos alatt? Izmos, kidolgozott tested van, kondiba jársz? Csak mert sokan akkor is sportosnak nevezik magukat, ha heti 2x elmennek biciklizni vagy úszni, de attól még alkatra ugyanúgy lehetnek csoffadt vékonyak és dagadtak is.

Ilyen esetben kicsit sem tartanám furának az ízlésedet, bár kigyúrt pasinak is tetszhetnek kövér nők, miért ne. Engem személy szerint pont nem érdekel, marad nekem is bőven elég izmos pasi.

2022. szept. 21. 13:28
 8/11 A kérdező kommentje:

"inkább fetisizálod a kövérségét"

Nem biztatnám hízásra, vagy direkt egészségtelen életmódra. Szeretném ha elfogadná magát olyannak, amilyen, mert nekem ez tetszik, de ha kicsit le akarna adni, akkor az ő teste, nem állnék az útjába. Persze annak nyilván nem örülnék, ha ebből az alakból semmi sem maradna:))

"Izmos, kidolgozott tested van, kondiba jársz?"

Nem tolom túl, de igen. Heti 3-4x edzek, esztétikusnak tartom magam.

2022. szept. 21. 13:31
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Abból az egy szempontból lehet fura az ízlésed, hogy az emberek általában azért gyúrják ki magukat, mert szeretnének csinos vékony formás barátnőt. Namármost egy kövér nőhöz nem kell kigyúrni magad, az anélkül is simán összejön.
2022. szept. 21. 13:32
 10/11 A kérdező kommentje:
Egyrészt edzeni főleg magam miatt edzek. Másrészt "kövér nőhöz nem kell kigyúrni magad"-hoz annyit fűznék hozzá, hogy attól még akarhatok tetszeni a leendő barátnőmnek..
2022. szept. 21. 13:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!