Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról, ha valakinek ilyen barátnője van?
Sportos, sikeres férfinek gondolom magam, és talán pont emiatt nagyon vegyes a fogadtatása körülöttem annak, hogy nekem a duci/telt lányok jönnek be.
Egy tökéletes, 10/10-es nő számomra ilyen: [link] (remélem a moderátorok nem törlik, elvégre egy modell van a képen)
Ilyet is keresek. Azonban körülöttem erre jó esetben is mindenki rácsodálkozik, rosszabb esetben sértőbb a megnyilvánulásuk.
Neked mi a véleményed arról, hogy ha egy alakjára odafigyelő, rendszeresen sportoló, helyesnek mondott férfit meglátsz egy ilyen alkatú nővel?
Nem arra szerettem volna utalni, hogy nagyképű vagy. Jó az ha az ember tisztában van az erősségeivel és a gyengeségeivel. Viszont minden sikeres ember tudja, hogy más emberek véleményét tudni kell a helyén kezelni.
Viszont megragadnám az alkalmat és a kérdésre is válaszolnék. Egyáltalán nem gáz az, hogy neked ilyen lányok jönnek be. Ezzel nincs semmi gond. Mindenki saját maga tudja es érzi, hogy mi a "zsánere". A gáz az lenne ha mások véleménye miatt nem ismerkednél ilyen lányokkal.
Mit értesz sportos alatt? Izmos, kidolgozott tested van, kondiba jársz? Csak mert sokan akkor is sportosnak nevezik magukat, ha heti 2x elmennek biciklizni vagy úszni, de attól még alkatra ugyanúgy lehetnek csoffadt vékonyak és dagadtak is.
Ilyen esetben kicsit sem tartanám furának az ízlésedet, bár kigyúrt pasinak is tetszhetnek kövér nők, miért ne. Engem személy szerint pont nem érdekel, marad nekem is bőven elég izmos pasi.
"inkább fetisizálod a kövérségét"
Nem biztatnám hízásra, vagy direkt egészségtelen életmódra. Szeretném ha elfogadná magát olyannak, amilyen, mert nekem ez tetszik, de ha kicsit le akarna adni, akkor az ő teste, nem állnék az útjába. Persze annak nyilván nem örülnék, ha ebből az alakból semmi sem maradna:))
"Izmos, kidolgozott tested van, kondiba jársz?"
Nem tolom túl, de igen. Heti 3-4x edzek, esztétikusnak tartom magam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!