Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent ha a lány azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha a lány azt mondja hogy a ,,gyerevállaláshoz felkell nőni fejbe" ,,Amihez te nem igen fogsz, szerencsére" ?

Figyelt kérdés

Egyetértek hogy felkell nőni fejbe (fel is vagyok, vagyis van rá anyagi megvan minden feltétele)

De oda rakja hogy szerencsére. Szerintetek is egy picit, vagy nagyon is benne van a gyűlőlet?

Kb olyan hogy pl daganatom van, és ,, remélem bele halsz "

Tehát ,,A szerencsére " kifejezés megváltoztatta az egészet. Mint ha szándékosan akarná hogy ne legyen soha gyerekem, még akkor se ha gyerekvállaláshoz fel vagyok nőve.

#gyerek #lány #Rosszindulaj
2022. szept. 19. 14:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%
szóval van egy barátnőd, és azon rágódsz, hogy egy másik, számodra lényegében "nem fontos" nő mit mondott?
2022. szept. 19. 15:06
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Nos ha a kapcsolat kirakása után lett ilyen akkor valszeg bejöttél neki és magának akart téged. Gusztustalan egy féreg az ilyen. A nő ismerőseim fele arra veri a nyálát, hogy neki már gyereke meg férje van. Érted. Mintha ez egy hatalmas nagy teljesítmény lenne. Én is szeretnék gyereket, szeretem a gyerekeket, egy gyerek születése csodálatos dolog. De azért van egy határ.
2022. szept. 19. 15:08
 13/21 A kérdező kommentje:

#12 Igen a kapcsolat kirakása után lett ilyen. Azelőtt soha nem volt ilyen. És erre gondoltam ezért áradt belőle a rosszindulat mert féltékeny. De van neki egy gyereke meg egy férje is. Igy nem értem az egészet.

Köszönöm.

2022. szept. 19. 15:12
 14/21 A kérdező kommentje:

#12 Nem értem akkor miért nem velük foglalkozik?

100% hogy azóta van ez mióta kiraktam a barátnőmet kapcsolati státuszba facén.

2022. szept. 19. 15:14
 15/21 anonim ***** válasza:
46%
Azért mert valszeg nem szereti a férjét és dühös.
2022. szept. 19. 15:29
 16/21 anonim ***** válasza:
Valószínűleg tagja a Gyakori Gyorsreagálású Egységnek, itt szoktak ilyen barátságos kommentek záporozni a kérdezők irányába.
2022. szept. 19. 15:34
 17/21 A kérdező kommentje:

Kedves 15#

Ha nem szereti a férjét akkor minek választotta őt? Minek vállalt gyereket? (Bár szerintem becsuszott gyerek volt) nem akart a lány. Igy valószínű kénytelen volt együtt maradni vele.

De kezdetbe amikor nem volt gyerek, hanem szimplán barátok voltak miért nem engem választott?

2022. szept. 19. 15:49
 18/21 anonim ***** válasza:

Ha fejben nem vagy érett a gyerekneveléshez annak semmi köze az anyagi hátteredhez, meg hogy fizikailag mit tudsz megteremteni, ott van a szó, hogy FEJBEN, tehát mentálisan éretlennek gondol hozzá. Így érthető?

Egyébként meg most nem értem min sértődtél meg, mit foglalkozol vele? Tehát egy házas nőnek csaptad a szelet lényegében? Nyilván ő is megsértődött, hogy ismerkedtetek vagy mi (ez nem derül ki abból, amit leírtál) és aztán lett egy barátnőd, ebből a szempontból lényegtelen, hogy van párja, ha te úgy csaptad a szelet, hogy ezt tudtad. Szerintem teljesen érthető, hogy min sértődött meg és emiatt mondta neked azt, amit hirtelen felindulásból, csak nyilván értelmetlen az egész szituáció mindkettőtök részéről, de érthető. Feleslegesen foglalkozol ezzel, ha így is gondolja rólad őszintén, akkor nem mindegy neked?

2022. szept. 19. 16:13
 19/21 A kérdező kommentje:

,,Szerintem teljesen érthető, hogy min sértődött meg"

Nem, nekem nem teljesen érthető.

És leírtam már röviden fentebb.

Fel vagyok nőve gyerevállaláshoz agyilag.

2022. szept. 19. 16:25
 20/21 anonim ***** válasza:

De szerinte nem vagy az, ezen mit nem értesz? Vagy csak simán ezzel akart téged megsérteni, mert te is "megsértetted" őt. Nyilván semmi sértő nincs abban, hogy barátnőd lett, de attól még neki az volt és ezért viselkedik így, ennyi.

Lehet, hogy B opció voltál számára, ha a férjével megromlik a kapcsolat, illetve legyezted az egóját, hogy még akkor is vele foglalkozol, amikor házas.

Azért választotta a férjét régen, mert téged nem akart, ennyi. Most lehet unatkozik a házasságában és azért foglalkozott veled, de kétlem, hogy most akarna tőled bármit is, max szeretőt látott benned. Ha megsérted valakinek az egóját, akkor pillanatok alatt bunkó lesz, de ez nem jelenti azt, hogy te érdekled, hanem azt jelenti, hogy őt saját maga érdekli, mint eddig is, hogy házas létére veled kavarászik...

2022. szept. 19. 20:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!