Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valóban egy hatalmi játszma?
Ahol az irányítás a tét?
1 hónapja alkotunk párt a barátnőmmel, egyenlőre minden szép és jó, jól alakulnak a dolgok.Ő a szüleivel él, én egyedül.Ezért többször találkoztunk már nálam, és töltöttük így az időt.Teljesen normális módon néha elmegy a mosdóba.Én a wc papírt úgy szoktam felhelyezni a tartóra, hogy hátulról lóg lefelé,és így alulról húzom amennyi szükséges.A párom pont fordítva.És erről eddig sose beszéltünk, egyszerűen csak minden alkalommal átfordítja ahogy neki jó.Én meg a köv. alkalomra természetesen visszafordítom.Mikor újra találkozunk megismétlődik mindez.
Először még nem gondoltam a dolgok mögé, de lehetséges hogy ez nem csak egy ártatlan szokás különbség, hanem próbálja felmérni a dolgokat, érvényesíteni az akaratát, diadalmat szeretne elérni, azt szeretné tapasztalni, látni, hogy övé az irányítás.Ez szakszerűen kifejezve egyenes út a bepapucsításhoz!
Jól gondolom és nem szabad ráhagyni és engedni ebben a kérdésben?
18
Kéne a francnak olyan hibbant pasi, aki élet-halál harcot indít a budi papír miatt :D
Ne hagyd magad megtörni!
A problémád hamarosan úgyis megoldódik, mert nem lesz csajod😉
Miért nem neki mondod meg, hogy csak vendég nálad, ne rendezkedjen.
Vagy finomabban- kérlek, hagyd úgy, mert én úgy szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!