Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez valóban egy hatalmi játszma?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valóban egy hatalmi játszma?

Figyelt kérdés

Ahol az irányítás a tét?

1 hónapja alkotunk párt a barátnőmmel, egyenlőre minden szép és jó, jól alakulnak a dolgok.Ő a szüleivel él, én egyedül.Ezért többször találkoztunk már nálam, és töltöttük így az időt.Teljesen normális módon néha elmegy a mosdóba.Én a wc papírt úgy szoktam felhelyezni a tartóra, hogy hátulról lóg lefelé,és így alulról húzom amennyi szükséges.A párom pont fordítva.És erről eddig sose beszéltünk, egyszerűen csak minden alkalommal átfordítja ahogy neki jó.Én meg a köv. alkalomra természetesen visszafordítom.Mikor újra találkozunk megismétlődik mindez.

Először még nem gondoltam a dolgok mögé, de lehetséges hogy ez nem csak egy ártatlan szokás különbség, hanem próbálja felmérni a dolgokat, érvényesíteni az akaratát, diadalmat szeretne elérni, azt szeretné tapasztalni, látni, hogy övé az irányítás.Ez szakszerűen kifejezve egyenes út a bepapucsításhoz!

Jól gondolom és nem szabad ráhagyni és engedni ebben a kérdésben?

#férfi #nő #kapcsolat #Szokáskülönbség #Bepapucsítás
2022. szept. 17. 17:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

18

Kéne a francnak olyan hibbant pasi, aki élet-halál harcot indít a budi papír miatt :D

2022. szept. 17. 21:22
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Ne hagyd magad megtörni!

A problémád hamarosan úgyis megoldódik, mert nem lesz csajod😉

2022. szept. 17. 21:48
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem neki mondod meg, hogy csak vendég nálad, ne rendezkedjen.

Vagy finomabban- kérlek, hagyd úgy, mert én úgy szeretem.

2022. szept. 17. 22:37
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Rémálom a Végállomás motelben...
2022. szept. 20. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!