Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő azért játszmázik, mert nem is érti a játszma fogalmát? Nincsenek tisztában vele, hogy azt csinálják, és büszkélkednek, hogy ők bizony soooohhhha?
Figyelt kérdés
2022. márc. 14. 14:23
2/7 anonim válasza:
A nőkre jellemzőbb, hogy a társadalmi normáknak megfelelően adják magukat elő és szeretik magukat túlszépíteni. Tök jó példa erre az is, hogy itt 10-ből 9 nő lazán betolja azt az abszurd szöveget, hogy önbizalom kell a csajozáshoz és a külső nem annyira fontos. Irreális, soha nem fogod ezt látni a gyakorlatban, de nekik ez kényelmes, hát ezt válaszolják.
3/7 anonim válasza:
Ez aztán egy értelmes kérdés.
#2: kimesz az utcára, látod a gyakorlatban is. Hol a pitsaban éltek ti. Egy pincében?
4/7 anonim válasza:
A játszma jelentése egyértelmű, a másikban való reménytelenség keltése elültetve benne kis kapukkal csak találd is meg.
5/7 anonim válasza:
Én a kérdést nem értem. Mire gondol a költő?
6/7 anonim válasza:
#3: Nem, az égvilágon sehol sem látom azt az álszent szintet, amit itt naponta nyomtok és amire agyatlanul gerjedtek. Bocs, ez ilyen. Se gimiben, se szakközépben, se okj-n, se egyetemen, se vidéken, se a fővárosban, se a munkahelyeimen nem hallottam soha olyan szinten azt a véleményt, amit itt naponta letoltok. Szépen létrehoztatok egy alternatív véleménybuborékot a kis fejecskétekben, mert láttátok, hogy itt erre jár a zöld és ez kényelmes nektek.
Tökéletesen egy szinten mozogtok az incelekkel.
7/7 anonim válasza:
A játszma feltétele, hogy tudatos legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!