Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért taktikázik/manipulál a férfi és miért viselkedik ellentmondásosan?
Mert megteheti.
" Már többször megmondtam neki, hogy inkább fejezzük be, de eltelik egy-két nap és jelentkezik, "
Ha én szakítok valakivel, akkor nem érdekel, hogy jelentkezik-e pár nap után vagy sem.
Ez egy hisztis pasi. Kell ez neked?
Manipulál és játszmázik, hogy ő legyen fölényben, az érzelmi bántalmazás egyik tipikus jele. Ő akarja diktálni a szabályokat, azt akarja, hogy kuncsorogj utána, attól érzi magát valakinek, hogy ő diktál. Ráadásul működik a taktika, úgy látszik... Számomra hányingerkeltő ez a viselkedés, egyáltalán nem tisztel, nem tekint egyenrangú félnek, játszik veled és élvezi a helyzetet.
Annyiban a te hibád, hogy hagyod. Ha nem leszel következetes és minden egyes húzása után ugyanúgy visszaengeded az életedbe, nem tudom, mire számítasz. Bár őszintén szólva erősen kétlem, hogy ez a típus bármikor változna, szóval gondolkozz el erősen, hogy ezzel a folyamatos stresszforrással együtt kell-e neked ez az alak, mert ennél csak rosszabbodni fog a helyzet.
"Hallgattassék meg a másik fél is"
Arról nem írtál, hogy te mit teszel bele a kapcsolatba, és neked mik a hibáid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!