Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valóban egy hatalmi játszma?
Ahol az irányítás a tét?
1 hónapja alkotunk párt a barátnőmmel, egyenlőre minden szép és jó, jól alakulnak a dolgok.Ő a szüleivel él, én egyedül.Ezért többször találkoztunk már nálam, és töltöttük így az időt.Teljesen normális módon néha elmegy a mosdóba.Én a wc papírt úgy szoktam felhelyezni a tartóra, hogy hátulról lóg lefelé,és így alulról húzom amennyi szükséges.A párom pont fordítva.És erről eddig sose beszéltünk, egyszerűen csak minden alkalommal átfordítja ahogy neki jó.Én meg a köv. alkalomra természetesen visszafordítom.Mikor újra találkozunk megismétlődik mindez.
Először még nem gondoltam a dolgok mögé, de lehetséges hogy ez nem csak egy ártatlan szokás különbség, hanem próbálja felmérni a dolgokat, érvényesíteni az akaratát, diadalmat szeretne elérni, azt szeretné tapasztalni, látni, hogy övé az irányítás.Ez szakszerűen kifejezve egyenes út a bepapucsításhoz!
Jól gondolom és nem szabad ráhagyni és engedni ebben a kérdésben?
Egyrészt nagyon nem mindegy! Mert nekem így jó :) És másrészt sem...mármint ha a papír téma csak az ürügy..és a valódi indok hogy elérje az akaratát.Hogy aztán később azt vehessem észre, hogy ez is meg az is meg amaz is az ő akarata szerint kell hogy teljesüljön.
15
Egy ilyen paranoiás pasitól menekülnék. Kevesebb hülye tartalmakat nézz a neten, mert úgy látszik szépen megvezettek.
Mellesleg egy párkapcsolatban hol az egyik, hol a másik akarata érvényesül.
Ha papucs lennék akkor már én se tudnék köpni-nyelni se!
Engem épp hogy nem tudnak megvezetni! Igen, egy párkapcsolatban hol az egyik, hol a másik akarata érvényesül...viszont mikor egy nő erőszakosan erőlteti rá a pasira az akaratát, és érzelmi zsarol, meg büntet ha nem úgy lesz, na akkor ott már nem valósulhat meg a kölcsönös akarat érvényesülés! És volt ilyenben részem!Már a kezdetekben nem szabad hagyni magát az embernek,mert annak csúnya vége lehet! Úgyhogy jól van a papír úgy ahogy én szeretem! Az én otthonom, ne írjon írjon úgy új szabályokat hogy ő ebben a fázisban a kapcsolatunkban vendég itt, még akkor is ha párkapcsolatban vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!