Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez valóban egy hatalmi játszma?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valóban egy hatalmi játszma?

Figyelt kérdés

Ahol az irányítás a tét?

1 hónapja alkotunk párt a barátnőmmel, egyenlőre minden szép és jó, jól alakulnak a dolgok.Ő a szüleivel él, én egyedül.Ezért többször találkoztunk már nálam, és töltöttük így az időt.Teljesen normális módon néha elmegy a mosdóba.Én a wc papírt úgy szoktam felhelyezni a tartóra, hogy hátulról lóg lefelé,és így alulról húzom amennyi szükséges.A párom pont fordítva.És erről eddig sose beszéltünk, egyszerűen csak minden alkalommal átfordítja ahogy neki jó.Én meg a köv. alkalomra természetesen visszafordítom.Mikor újra találkozunk megismétlődik mindez.

Először még nem gondoltam a dolgok mögé, de lehetséges hogy ez nem csak egy ártatlan szokás különbség, hanem próbálja felmérni a dolgokat, érvényesíteni az akaratát, diadalmat szeretne elérni, azt szeretné tapasztalni, látni, hogy övé az irányítás.Ez szakszerűen kifejezve egyenes út a bepapucsításhoz!

Jól gondolom és nem szabad ráhagyni és engedni ebben a kérdésben?

#férfi #nő #kapcsolat #Szokáskülönbség #Bepapucsítás
2022. szept. 17. 17:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy hogy áll az a wc papír?
2022. szept. 17. 18:15
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak valami kényszeres dolog nála. Jó szórakozást az óvodás játékhoz :D
2022. szept. 17. 18:22
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak ennyi a "baj", nem hiszem. Lehet ő így szokta meg otthon, te meg hozzám hasonlóan macsósan fél kézzel téped a budipapírt, amit kitapasztaltál, hogy kiugorhat a helyéről, ha a budipapírt úgy rakod, mint a párod, aztán tekerheted fel fél kábellel a seggedben. 😅
2022. szept. 17. 18:31
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak megszokásból csinálja.
2022. szept. 17. 18:34
 15/24 A kérdező kommentje:

Egyrészt nagyon nem mindegy! Mert nekem így jó :) És másrészt sem...mármint ha a papír téma csak az ürügy..és a valódi indok hogy elérje az akaratát.Hogy aztán később azt vehessem észre, hogy ez is meg az is meg amaz is az ő akarata szerint kell hogy teljesüljön.

2022. szept. 17. 18:54
 16/24 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Édes f*szom! Volt már annyiféle terrorszervezet - a tietek a Fekete Slózi, meg a Vörös Fajansz vagy mi a k-va anyám?! Egyszerűen EZ a betegség, nem a nátha! Elfogytak a szavaim, gecccc...
2022. szept. 17. 19:16
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

15

Egy ilyen paranoiás pasitól menekülnék. Kevesebb hülye tartalmakat nézz a neten, mert úgy látszik szépen megvezettek.

Mellesleg egy párkapcsolatban hol az egyik, hol a másik akarata érvényesül.

2022. szept. 17. 19:25
 18/24 A kérdező kommentje:

Ha papucs lennék akkor már én se tudnék köpni-nyelni se!

Engem épp hogy nem tudnak megvezetni! Igen, egy párkapcsolatban hol az egyik, hol a másik akarata érvényesül...viszont mikor egy nő erőszakosan erőlteti rá a pasira az akaratát, és érzelmi zsarol, meg büntet ha nem úgy lesz, na akkor ott már nem valósulhat meg a kölcsönös akarat érvényesülés! És volt ilyenben részem!Már a kezdetekben nem szabad hagyni magát az embernek,mert annak csúnya vége lehet! Úgyhogy jól van a papír úgy ahogy én szeretem! Az én otthonom, ne írjon írjon úgy új szabályokat hogy ő ebben a fázisban a kapcsolatunkban vendég itt, még akkor is ha párkapcsolatban vagyunk!

2022. szept. 17. 19:37
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Hűtsd le magad mo, az ilyen elméleteiddel fogod tönkretenni a kapcsolatot.
2022. szept. 17. 19:39
 20/24 FoxtrotLidérc ***** válasza:
87%
Kérdező, te valóban nem papucs vagy, hanem egy fogyatékos. 😆😆😆😆
2022. szept. 17. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!