Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valóban egy hatalmi játszma?
Ahol az irányítás a tét?
1 hónapja alkotunk párt a barátnőmmel, egyenlőre minden szép és jó, jól alakulnak a dolgok.Ő a szüleivel él, én egyedül.Ezért többször találkoztunk már nálam, és töltöttük így az időt.Teljesen normális módon néha elmegy a mosdóba.Én a wc papírt úgy szoktam felhelyezni a tartóra, hogy hátulról lóg lefelé,és így alulról húzom amennyi szükséges.A párom pont fordítva.És erről eddig sose beszéltünk, egyszerűen csak minden alkalommal átfordítja ahogy neki jó.Én meg a köv. alkalomra természetesen visszafordítom.Mikor újra találkozunk megismétlődik mindez.
Először még nem gondoltam a dolgok mögé, de lehetséges hogy ez nem csak egy ártatlan szokás különbség, hanem próbálja felmérni a dolgokat, érvényesíteni az akaratát, diadalmat szeretne elérni, azt szeretné tapasztalni, látni, hogy övé az irányítás.Ez szakszerűen kifejezve egyenes út a bepapucsításhoz!
Jól gondolom és nem szabad ráhagyni és engedni ebben a kérdésben?
Nem.
Egyszerűen leveszi, nem jegyzi meg, hogyan volt, és a számára természetes helyzetben teszi vissza. SZinte biztos, hogy nem figyel arra, hogy amikor levette, nem úgy volt.
Szóval ebből csak annyi jön le, hogy nem ügyel kínosan arra, hogy mindent úgy hagyjon, ahogyan találta belépéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!