Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van egyre több incel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van egyre több incel? Biológiailag valóban az van bennünk mint a farkasokban, hogy csakis az alfa gének szaporodhassanak?

Figyelt kérdés
2022. szept. 10. 23:47
1 2 3 4
 31/32 Kólauborkával ***** válasza:
100%

Én sem éltem sexuális életet több, mint 2 éve. A saját döntésem, mert az idömet sok egyéb dologra szívesebben szánom, mint a sokadik csalódásrandira. A te olvasatodban én incel vagyok?

Jah, tudom a te olvasatodban én 80 IQ alatti társadalom kivetettje vagyok.

Minden esetre elégedett vagyok az életemmel és határozottan tartok a céljaim megvalósítása felé.

Egyébként már ezeket a szóhasználatokat sem értem, inkább irtózom töle, mint:

Chad, alfa him, gammahim, incel…. Mik ezek egyáltalán? Definíció van rájuk?

2022. szept. 12. 14:26
 32/32 anonim ***** válasza:
91%

A "megfordult már a fejében" és az "aktívan keresett, de nem talált" közt is ég és föld a különbség.

Plusz a "nem szexelt egy éve" sem egyenlő azzal, hogy soha.

Nem csoda hogy ilyen hamis mesevilágban élsz, ha ilyen téren képtelen vagy alapszintű állítások közt is különbséget tenni...

2022. szept. 12. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!