Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van egyre több incel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van egyre több incel? Biológiailag valóban az van bennünk mint a farkasokban, hogy csakis az alfa gének szaporodhassanak?

Figyelt kérdés
2022. szept. 10. 23:47
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
92%
Nincs ez benne a farkasokban és másban sem.
2022. szept. 10. 23:50
 2/32 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tartom magam annak, de én sem nagyon jutok nőhöz, egyszerűen nem tetszem nekik. Kanos vagyok, k*-hoz nem szeretnék menni (szerintem az gáz), mit tehetnék mást annál, hogy nem szexelek, és reménykedem abban, hogy valamikor összejön, bár egyre kevesebb erre az esély.

32F

2022. szept. 11. 00:34
 3/32 anonim ***** válasza:
95%
Nincs olyan, hogy alfa gén. Azt meg mégis mire alapozod, hogy egyre több lenne az incel?
2022. szept. 11. 04:34
 4/32 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem csak a téma lett divatos. Mindig is voltak pasik, akik nem jutottak nőhöz, (meglepjelek?) nők is voltak, akik nem találtak pasit.

Talán a MeeToo mozgalom egy kicsit nehezítette a párválasztást, hiszen, manapság egy nő nagyon könnyen meghurcolhat egy pasit, ha besértődik (ez sem akkora újdonság, erre eddig is volt lehetőségük). Lehet, hogy kicsit nehezítette a párkeresést, de szerintem a változás elhanyagolható.

2022. szept. 11. 09:19
 5/32 Kólauborkával ***** válasza:
100%
Akkor elöször kérem utána olvasni a farkasoknak, akik nem falkában élnek és nem ilyen hierarhikus rendszerben, mint véled, akkor utána beszélgethetünk a következö problémáról, mégpedig az alfagénekröl, ami megint csak egy nem létezö fogalom, ugyan is a géneknek sincs hierarhiája…. Azt mindig a környezethez való alkalmazkodás dönti el ki a legjobb és miben, aki nem tud megfelelni, alkalmazkodni a környezetéhez az többnyire nem fog szaporodni, bár a mai világban már ez sem állja meg a helyet.
2022. szept. 11. 09:40
 6/32 A kérdező kommentje:

5

Kevered a természetes szelekciót a szexuális szelekcióval.

A szelekció nemcsak egyik vagy másik síkon történik hanem mindkét síkon. Igen, tetszi nem tetszik, egy részét a nők (nőstények) végzik.

2022. szept. 11. 10:32
 7/32 A kérdező kommentje:

3

“ Nincs olyan, hogy alfa gén. Azt meg mégis mire alapozod, hogy egyre több lenne az incel?”

Tudományos terminológia valóban nincs de a végeredmény nem ugyanaz. Olyan génállománnyal rendelkező egyedek amelyekkel az ellenkező nem szívesen párzik, szaporodik.

Statisztikákra alapozom, hogy egyre több az incel férfi. A női incelek száma stabil, nem növekszik, nem csökken.

2022. szept. 11. 10:34
 8/32 A kérdező kommentje:

2

Egyre nyilvánvalóbb, hogy a válasz a külső jegyekben keresendő.

Bizonyos típusok nagyon keresettek. Mások meg egyáltalán.

2022. szept. 11. 10:36
 9/32 Mojjo ***** válasza:
96%

Napiincel ismét lecsap.

Mondjuk végülis külső jegy a nyígás, hiszti, vergődés, illetve teljes életképtelenség, mert jól látszik kívülről, még neten keresztül is.

2022. szept. 11. 11:31
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

"Statisztikákra alapozom, hogy egyre több az incel férfi."

Mely statisztikákra?

"Egyre nyilvánvalóbb, hogy a válasz a külső jegyekben keresendő."

Tekintve hogy mindenféle külső jegyekkel rendelkező férfiak is szoktak párkapcsolatban élni, ez pont ugyanúgy semennyire nem nyilvánvaló, mint ahogy eddig sem volt az.

Sokkal többet számít hogy emberileg taszítóak az incelek, a viselkedésük kibírhatatlan. Az gyakorlatilag nem oszt, nem szoroz, hogyan néz ki egy olyan ember, aki a puszta nyavajgásával, mártírkodásával, stb eleve mindenkit elüldöz maga mellől.

2022. szept. 11. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!