Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok nőnek mi annyira vonzó a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nőnek mi annyira vonzó a zenészekben,akiknek a fél város megvolt?

Figyelt kérdés

Nem egy zenészről olvastam hogy gyerekjáték nekik a csajozás. Sok esetben a nők ajánlkoznak fel nekik.

Például egy tehetségkutatóban felfedezett srác mesélte hogy sok csaj alapból úgy nyitott nála,hogy küldtek magukról meztelen fotót.

De akik 60-as,70-es években voltak a csúcson,azt mondták hogy szinte nem volt olyan csaj Pesten,akit ne d*gtak volna meg.

Vagy ott van például Mick Jagger,aki állítólag 5000 nővel feküdt le

Sok csajnak mi ennyire vonzó a zenészekben? Ha úgyis csak egy éjszakáról szól akkor nem tök mindegy hogy pénzes e a zenész?

2022. szept. 10. 12:45
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Mert nagy önbizalomlöketet kapnak, ha egy híres ember leqrja őket. Ez nem csak a zenészekre igaz.
2022. szept. 10. 12:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A siker vonzó a nők számára, ez már kicsiben is megvan, kamaszkorban ks: volt egy srác, aki mesélte, hogy gimnazista korában DJ volt, és egy rakás lánnyal lefeküdt.
2022. szept. 10. 12:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan, a csajoknak az a szexi, ha valaki ismert és minél több másik csajnak is ő kell.

Lehet valaki bármennyire tehetséges, de ha csak otthon vagy a haveroknak játszik, akkor nincs nagy sikere. Ha valaki viszont tök xart ad elő, de nagy közönség előtt, akkor rögtön sztár lesz a csajoknál...

De kicsiben is ez megy. Még régebben egyetemistáknak szervezetünk egy eseményt. Eleinte le se xartak a lányok (nem is baj, mert foglalt voltam), de az XY szervezet alelnöként megtartott előadás után rögtön maguktól kezdtek odajönni...

2022. szept. 10. 13:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Életkeoesebbnek tűnnek mint xy névtelen senkik
2022. szept. 10. 13:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Azért azt is hozzá kell tenni ehhez a témához, hogy ezek a pasik, akikről szó van a topikban, nem minősülnek nagy csajozónak. Ezt csak azért mondom, mert annak nincs értéke - a szubjektív tapasztalaton kívül - hogy híres valaki, és bizonyos nők felkínálkoznak neki. Ha nem lenne híres, lehet nem lenne ekkora sikere.

Annak van értéke, ha valaki nem egy híres, ismert ember, és ennek ellenére képessé spontán módon ismerkedni, akár még a Plázában is. Például a DJ srác, akiről írtam, kivétel, mert ő olyan nőkben is fel tudja kelteni az érdeklődést, akik nem tudnak róla semmit. Manapság amúgy tetoválásokat csinál, tehát bizonyos körökben így is ismert, de azért nem sztár.

2022. szept. 10. 13:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Azok nem vonzóak akiknek a fél város megvolt. Zenészekből is a visszafogottakat szeretem. :)
2022. szept. 10. 14:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Jó kérdés pedig én is nő vagyok!🙂 Ez már túlzás lenne ha feljánlkoznék mert szeretem egy adott zenész dalát.🙂
2022. szept. 10. 20:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Nekem nem vonzó egy olyan fasz, ami már ezer pinában benne volt, aztán meg belém akarna kerülni. Undorodom más nők váladékaitól.
2022. szept. 11. 06:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Csakis az ismeretség.
2022. szept. 11. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!