Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kell külsőre jól kinézni ahhoz, hogy le legyek szólítva ilyen vagy olyan helyzetben? Illetve lányok, hozzátok milyen kifejezetten béna és kifejezetten ötletes szöveggel mennek oda?
Csak átutazóban voltam Bp-n kb két órát és négy férfi próbált megszólítani ezalatt, nyilván egyik sem a zsánerem, de érdekes volt, hogy nem vagyok egy 40kg-os cicabab, sem műköröm, nyilván tisztában vagyok magammal, esetleg a magabiztosságot érzik rajtam, de akkor is fura volt, hogy ennyien odajöttek.
Ezt gondolom más lány is tapasztalja, és kb csak érdekel, hogy ti hozzátok mivel mennek oda?
Más városokban ugyanez a helyzet, elég annyi, hogy relatíve jól nézek ki és minden férfi kedves lesz?!
ez valami bena trollkerdes, ami arra megy, hogy ‘lam-lam, meg a full atlagos nokre is ezer ferfi tapad’. egy no, akit leszolitanak, nem kerdezgeti, hogy mennyire kell jol kinezni a leszolitashoz..
igen, neha atlagos lanyokat is leszolitanak. es? de ez a 2 ora alatt 4 ferfi eleg gyanus, en atlagnal jobban nezek ki valamivel es nem jonnek oda felorankent leszolitani..
Ez megint egy béna kamu incel kérdés.
Komolyan, mindig 3-4 témán pörögnek felváltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!