Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szeretik a férfiak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretik a férfiak a szürke kisegereket?

Figyelt kérdés

Nem egy férfit ismerek, aki jóvágású, értelmes, tett azért, hogy olyan párja lehessen, amilyet csak akar...

És ilyen kívül-belül szürke, enyhén túlsúlyos vagy formátlan, normális végzettség nélküli (betanított munkás, irodavezető) munkákat végző, 0 hobbis nők mellett állapodott meg. Ez miért jó? Mi a jó abban, hogy aktívan sportoló, diplomás, jól kereső emberként ilyen emberekkel legyél és mindezek mellett (nyilván, mivel anyagilag nem kompetens) te tartsd el a párod?

És tényleg, mindent a fenekük alá tesznek, amit én magamnak teremtek elő vagy amit a párommal közösen tervezek megoldani.

Nem mondom, hogy egy nagy szám vagyok, de úgy gondolom, hogy ennél mindenképp jobb parti. Legalábbis ha kapcsolatban vagyok valakivel, kiveszem a részem a közös életünkből és adok magamra (mondjuk azt párkapcsolat nélkül is).

Egyszerűen csak nem értem, hogy ezekben a nőkben mi van, amiért a férfiak közül azt a réteget sikerül nekik megfogni, akikről még én is úgy gondolom, hogy nem biztos, hogy megütöm nála a lécet. Erre jóval lejjebb választanak...

2022. szept. 8. 12:34
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
31%

"Miért? Apám se lehet, mert férfi?"

He? Arról beszélek, hogy az ilyen kelletős qrvák, akik "pasikkal jobban kijönnek", miután "megtanultak viselkedni velük" a lehető legrosszabb emberek.

2022. szept. 8. 14:08
 32/58 anonim ***** válasza:
79%

"Szerintem vérciki, mikor egy nő azt sem tudja, eszik vagy isszák azt, amiről a párja beszél és ha a barátai próbálnak vele másról beszélgetni, harapófogóval kell kihúzni belőle egy választ, mert sem jó végzettsége, sem hobbija (egyáltalán), sem véleménye általános dolgokról. Erre a fajta szürkeségre gondolok."

Arra nem gondolsz, hogy lehet a faszi sem tud hozzászólni ahhoz, ami a nőt érdekli?

2022. szept. 8. 14:08
 33/58 anonim ***** válasza:
36%

Azt hittem csak az én környezetemben van ez a jelenség mostanában. Külsőleg egyébként az én társaságomban lévő párok összeillenek, nem igazán ezzel van gond. De semmit nem lehet velük "kezdeni", már bocsánat. Ahogy a kérdező is írta, nincs véleményük semmiről, nem kommunikálnak senkivel, maximum a párjukkal suttogva, nem foglalnak állást semmiben, nekik minden mindegy, de igazából semmi sem jó. Egyik alkalommal közös film maratont szerveztünk egy szűk társasággal, mindenki választott egy filmet, de az egyik srác barátnője képtelen volt erre. Napokkal előre meg volt beszélve a program, meg hogy mindenki válasszon kedvencet, és megnézzük. De volt olyan is egy másik társasággal, hogy nyaralni mentünk tengerpartra. Nekünk ez kb annyiból áll minden évben, hogy rengeteget túrázunk, strandolunk, este iszogatunk (nem lerészegedünk, de egy kicsit azért oldottabb, szabadszájúbb olyankor a hangulat). Az egyik srác új nője: nem tud úszni, mindenféle probléma van vele, ezért nem tud sokat menni, nem iszik, és szintén kb beteszed a sarokba, és egész nap nem szólal meg (csak suttogva panaszkodni a párjának, hogy se ez, se az nem jó), és nem is mozdul meg.

Alapvetően amúgy aranyos lányok, de nem illenek bele a társaságba. Hogy a párjukkal mennyire illenek össze... Azt nem az én dolgom megmondani, de mindkét srác sportol, aktív, rengeteget utazik, és alapvetően extrovertált, hangosabb személyiség. Majd kitalálják, hogy esetükben az ellentétek vonzzák egymást vagy sem.

Viszont ritka irritáló mindkét srác ha a nőjük ott van, mert lehetetlen velük beszélgetni olyankor. A nyaralós esetnél már azon gondolkodtunk, hogy ivós játékba kezdünk, és akárhányszor megkérdezi a srác a párját, hogy "de tuti jól vagy? És minden rendben? De biztos? Nem szeretnéd ezt, vagy azt? De szólsz, ha igen?" szóval hogy ilyenkor ledobunk egy felest. De valószínűleg egy óra alatt az asztal alá ittuk volna magunkat, így nem tettük. És nem azzal volt baj, hogy néha megkérdezte, hanem hogy legalább 10-20 percenként ez ment 😅

Összefoglalva: kérdező, én sem értem, de nem is a mi dolgunk. Igyekszem olyan programokat is szervezni, amikor nem hozzák a párjukat, hogy tudjanak velünk normálisan is szocializálódni, másik alkalommal pedig elengedem a dolgot, és úgy veszem, mintha ott se lennének (nem ignorálom őket direkt, csak nem rángatom bele őket kényszeresen a beszélgetésbe, ha asszonnyal susmusolnak végig).

2022. szept. 8. 14:23
 34/58 anonim ***** válasza:
91%
Mindegy hogy szürke kisegér, az a lényeg, hogy tetszenek egymásnak.
2022. szept. 8. 14:29
 35/58 anonim ***** válasza:
91%

én már rá se nézek átlagosnál jobb nőre, mert eddig mindig rommá csaltak

azóta belebetegedtem, depresszio szorongás részleges impotencia és a többi

szoval már ténylegesen alkalmatlan vagyok egy normal kapcsolatra jó v átlagos nőkkel, de igazábol már semmilyen se érzem úgy h kezdenem kéne mert úgy se lesz jó vége

alapbol nem voltam rossz, magas izmos bőven 6/10+ voltam körül belül de így h teljesen kiégtem legroszabb pillanatban jó ha az 1/10 surolom alulrol

2022. szept. 8. 14:30
 36/58 anonim ***** válasza:
Egyébként sokszor annyi van, hogy fiatalabb vagy csak teljesen más típus, mint akiben előtte csalódott.
2022. szept. 8. 14:31
 37/58 anonim ***** válasza:
90%

Jó,ezt aláírom amiről te beszélsz valóban idegesítő jelenség. Ha te erre gondoltál kérdező,akkor elnézést az előző válaszom miatt. Lehet hogy nem egyformán definiáljuk a szürke kisegér fogalmát, én azt hittem,hogy már az is annak számít, amikor nem akkora pofájú valaki mint mondjuk én,aki mindenhez is hozzá szól bármilyen társaságban ha kell ha nem :D Ezért "védtem" be őket.

" Ahogy a kérdező is írta, nincs véleményük semmiről, nem kommunikálnak senkivel, maximum a párjukkal suttogva, nem foglalnak állást semmiben, nekik minden mindegy, de igazából semmi sem jó. "

Ez már egyszerűen /szerintem/ üresfejűségre enged következtetni sajnos, nem tudtam,hogy ilyen súlyos szintről van szó. Ilyen nővel én se tudnék mit kezdeni, se kapcsolatra,se barátilag.

2022. szept. 8. 14:32
 38/58 anonim ***** válasza:
68%
Jobban belegondolva engem szinte csak ilyen emberek vesznek körül. Nekem mindig jár a pofám,de úgy kell a többiekből harapófogóval kiszaggatni 1-2 interakciót vagy valamit....
2022. szept. 8. 14:35
 39/58 A kérdező kommentje:

Nem, nincs közöm hozzá, azért nem is konkrét esetről kérdezek és azért nem is az érintetteket kérdezem személyesen, hanem a jelenségre szeretnék választ kapni egy anonim oldalon.

Nem azért tettem fel a kérdést, hogy bebizonyítsam provokáció hatására, hogy különböző értékrendek szerint is mennyire szuper vagyok. Fölösleges darabokra szedni meg személyeskedni.

2022. szept. 8. 14:39
 40/58 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan arra gondoltam, mint amit a 33-as írt
2022. szept. 8. 14:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!