Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szeretik a férfiak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretik a férfiak a szürke kisegereket?

Figyelt kérdés

Nem egy férfit ismerek, aki jóvágású, értelmes, tett azért, hogy olyan párja lehessen, amilyet csak akar...

És ilyen kívül-belül szürke, enyhén túlsúlyos vagy formátlan, normális végzettség nélküli (betanított munkás, irodavezető) munkákat végző, 0 hobbis nők mellett állapodott meg. Ez miért jó? Mi a jó abban, hogy aktívan sportoló, diplomás, jól kereső emberként ilyen emberekkel legyél és mindezek mellett (nyilván, mivel anyagilag nem kompetens) te tartsd el a párod?

És tényleg, mindent a fenekük alá tesznek, amit én magamnak teremtek elő vagy amit a párommal közösen tervezek megoldani.

Nem mondom, hogy egy nagy szám vagyok, de úgy gondolom, hogy ennél mindenképp jobb parti. Legalábbis ha kapcsolatban vagyok valakivel, kiveszem a részem a közös életünkből és adok magamra (mondjuk azt párkapcsolat nélkül is).

Egyszerűen csak nem értem, hogy ezekben a nőkben mi van, amiért a férfiak közül azt a réteget sikerül nekik megfogni, akikről még én is úgy gondolom, hogy nem biztos, hogy megütöm nála a lécet. Erre jóval lejjebb választanak...

2022. szept. 8. 12:34
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
87%

A 4-essel tudok egyetérteni.

A szürke kisegér is tud dekoratív lenni, viszont olyan érzelmi biztonságot és szeretetet ad, mint amilyet egy hozzád hasonló "nagyobb parti" nem tud.

Ezért sokkal jobban bejönnek ők nekem, pedig felszedhetnék nagyobb partit bármikor.

2022. szept. 8. 13:08
 12/58 anonim ***** válasza:
32%
Mert a férfiak többsége ösztönösen jobban aggódik amiatt hogy kitől lesz gyereke(mivel ugye nekik mindenképp kell hozza egy nő, aki kihordja nekik) ezért sokszor választanak semmilyen not akik háziasak, akarnak gyereket, és kuss a nevük otthon mint egy szép not aki elvárja hogy megfelelően bánjanak vele és nagyon sok férfinek tetszik.
2022. szept. 8. 13:11
 13/58 anonim ***** válasza:
84%
Talán, mert (azt gondolják, hogy) az ilyen nők jobban ledominálhatóak.
2022. szept. 8. 13:14
 14/58 anonim ***** válasza:
23%
#12 így van, én is ezt írtam az elején. Nem akarnak annyi energiát fektetni a kapcsolatba, amennyi egy jó nő megtartásához kell, ezért inkább összejönnek egy csúnyábbal, aki süt főz mos és leszopja őket minden reggel, csak velük maradjon. Ennyi a történet.
2022. szept. 8. 13:14
 15/58 FoxtrotLidérc ***** válasza:
88%
12: Rosszul látod. Nem azért keressük a "szürke kisegereket", hogy utána majd "jóóóól becsicskítsuk őket amíg mi a focimeccsen rázzuk a f*szunkat". Azért őket keressük, mert egyszerűen gondolkoznak, egyszerűen képesek bennünket szeretni, elfogadni - ameddig mitőlünk is ezt tapasztalják. Ja! És egymás emberszámba vétele úgy gondolom, ALAP DOLOG. :)))
2022. szept. 8. 13:18
 16/58 A kérdező kommentje:
Én ismerem ezeket a nőket személyesen... Tudom, hihetetlen, hogy a szürke külsőhöz szürke belső társuljon, de előfordul elég gyakran.
2022. szept. 8. 13:19
 17/58 FoxtrotLidérc ***** válasza:
85%
16: De mégis kapunk valami olyat tőlük, amit te vagy nem tudsz, vagy nem akarsz megadni... Gondold hát végig, mit tudnak nyújtani! :)))
2022. szept. 8. 13:21
 18/58 anonim ***** válasza:
87%
Az egy dolog,h te kívülállóként mit látsz a kapcsolatukból. Te max lenézed a munkájuk miatt, rosszmájúan irigykedsz, ezek a "szürke kisegerek" meg valszeg lelkileg olyan magasságokba tudják emelni a kapcsolatukat, amiről neked fogalmad sincsen, nem ragadtak le a felszín kapargatásán.
2022. szept. 8. 13:24
 19/58 A kérdező kommentje:

"Kérdező... Mit lehet rólad tudni? Hogy viselkedsz párkapcsolatban?"

A kölcsönösségben hiszek és abban, hogy egymás méltó társai, egyúttal barátai is vagyunk, nemcsak romantikus partnerek, akik külön életet élnek egy külön világban m

"Ismerkedésnél pusztán elvárásokat támasztasz a másik irányában, vagy képes vagy szívvel szeretni?"

Nincsenek nagy elvárásaim, inkább a megfelelő intellektust igénylem, a többiben elég rugalmas vagyok. Töredékét várom annak, amit magam felé támasztok. Nem mondanám, hogy ne tudnék szeretni, mint mondtam, abban hiszek, hogy ez egy kölcsönös játék.

"Képes vagy-e felengedni a másik mellett? Képes vagy-e átadni magad egy párkapcsolatban? Képes vagy-e a másikat elfogadni?"

Miért ne lennék? A barátaim többsége férfi, főleg a szakmám és az érdeklődésem miatt. Megtanultam önfeledt szórakozni férfiak társaságában, jobban, mint nők körében. Talán ezért is vagyok kritikus velük. Azt várnám, hogy egy olyan lányt választanak, akivel végre én is jóban lehetek és nem csak jópofizok. Erre a legtöbbször olyan lányok mutatkoznak be, akik szobanövények, nem lehet velük értelmesen beszélgetni, az egyetlen önfeledt női kacaj az enyém, ők meg pihegnek. Tudom, hogy egy köcsög vagyok, de mikor legutóbb szakított az egyik barátom a baráti körünkben, megmondtam neki, hogy most már legyen szíves egy olyan lánnyal randizni, aki nem csak hümmög nagyokat és grimaszol a vicceinken, hanem képes hallatni a hangját és visszamosolyogni legalább.

Mint barát, is zavar ez az egész.

2022. szept. 8. 13:29
 20/58 anonim ***** válasza:
94%
Na de mégis milyen ez a szürke kisegér nőtípus? Mert attól, hogy nem festi a haját, nincs műkörme és szeret olvasni még lehet jó az ágyban, meg gondoskodó anya és kedvesnővér pszichológus... lehet megmentendő nyafka hamupipőke sőt, akár otthon marha domináns házisárkány is lehet, mert van férfi, aki meg arra bukik - ebbe aztán annyira nem lehet kívülről belelátni.
2022. szept. 8. 13:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!