Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kategorizálják az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kategorizálják az egyszerűbb nőket szürke egérnek?

Figyelt kérdés

Tehát azokat, akiknek szép arcuk, csinos alakjuk van, de valamiért nem éreznek késztetést, hogy úgy járjanak az utcán a mindennapokban, mintha valami kiallításmegnyitóra, vagy rosszabb esetben az éjszakába készülnének.

Az ilyen hétköznapi nőkre gondolok:

[link]

[link]

[link]

Szóval, lapossarkú cipő, egyszerűbb ruhák, semmi mini vagy köldökig dekoltált, nem beállított frizura, natúr smink...

Holott lehet, hogy értelmes, tanult, érdeklődő, nem unalmas lányokról, fiatal nőkről van szó, csak nem a külsejük a mindenük...

2019. ápr. 27. 09:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért érdekel mindenki véleménye? Ilyen kategorizáló hülyéknek akarsz tetszelegni?
2019. ápr. 27. 09:33
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Amúgy erōssen kétlem, hogy az általad linkelt nōket annak kategorizálnák, hol láttál te ilyet?
2019. ápr. 27. 09:35
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ez messze nem a szürke egér típus.Ez a csinos, normális nő.Nem attól lesz valaki szép, mert plázapi csa.
2019. ápr. 27. 09:51
 4/11 anonim ***** válasza:
51%

Szürke nő kb így néz ki: ápolatlan,zilált frizura,"mamafarmer",pizsamafelső szerű blúz,kitaposott tornacipő.Érdeklődés bármi iránt nulla, neki mindegy, neki minden jo.

Valahogy így képzelem el a szürke egér kategóriát, de én amúgy kedvelem az egyszerű embereket is, ha a szívük a helyén van.Cicababákról ez sajnos sokszor nem mondható el.

2019. ápr. 27. 09:57
 5/11 anonim ***** válasza:
52%
A képek közül az utolsó nem hogy nem szürke, de egyenesen bomba kategória, de a másik kettő is átlagon felüli.
2019. ápr. 27. 10:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom melyik világon élsz, de szerintem sehol sem marhára nem kategorizálnak szürke egérnek valakit, aminek jó az alakja és az arca. Épp ez a legfontosabb a megjelenésen és az öltözködés az, ami háttérbe szorul ehhez képest.

Akinek nem jó z alakja/arca, nehezen valahogy feldobja öltözködéssel, frizurával. Míg akinek jó alakja van és arca, azon szinte minden ruha jól mutat.

Átlagosnak, szürke egérnek ítélhetnek valaki úgy is, ha ki van öltözve, ha közbe nem mutat olyan jó rajta a ruha. Miért kell kitalált, nem létező műproblémákon pörögni?

2019. ápr. 27. 10:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez a szürke egér nálad? Akkor ha engem meglátnál a farmer+kapucnis felső+edző cipő kombóban teljesen festetlen arccal, szívrohamot kapnál.
2019. ápr. 27. 10:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Megint és újból megtudtuk, hogy egyesek mire gondolnak, hogy nem találnak még szürke egér not sem,
2019. ápr. 27. 10:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Én totál átlagos nőként ha fele olyan szépen vagyok felöltözve, mint bármelyik nő a linkelt képekről, már akkor is feltűnik, hogy nemelyik férfinak majd' kiesik a szeme, ha meglát, szóval messze nem ezek a "hétköznapi nők". Ha tényleg hétköznapian vagyok felöltözve, mondjuk farmer (értsd: nem vadiúj, feszülős, derékig felhúzós, alakformáló vagy seggformázó szupernadrág, hanem egy sima, mezei farmer), kapucnis pulóver, edzőcipő, hátizsák, felkötött haj, akkor már nem fordul meg utánam senki.
2019. ápr. 27. 10:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Bejönnek a szürke egerek ;)
2019. ápr. 27. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!