Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Szürke kisegér" pasik, akik egyszercsak kelendőek lettetek: éreztetek ilyet, hogy visszaélnétek a helyzetetekkel?
Tipikus szürke kisegér pasi voltam: 25 éves koromig szűz, de csak egy nőt akarnék, soha nem csaltam volna meg, stb.
Aztán elszállt az agyam: nekiálltam kondizni, fogytam az arcomból, nyakamból, vállasabb lettem. Nekiálltam salsázni is, meg aktívan társkeresőzni, mondhatni "kikupálódtam".
Most az van, hogy ha megkapok egy lányt, rögtön egy másik kell. Miért? Mert az az érzés van, hogy "az a másik lány is akar engem, talonba meg nem tehetem el, miért hagyjam veszni?".
Nem, megcsalások nem voltak még. De ahelyett, hogy pl. választanám X-et a társkeresőről, inkább Y-t választom, mert ő jobban táncol, jobban mozog. De mégis Z-t választom, mert neki meg hosszabb a haja.
ez nem visszaélés,hanem keresgélés.
és logikus,hogy a finomabb halakat eszed meg ha egyszer megteheted.
amit írsz az csak akkor lúzer beütésű,ha a nők megdugása előtt kezdesz el ennyire ficánkolni,meg cserélgetni.
Elkezdtèl èlni.
Jól teszed csak èlj èlvezd.
Èn is ilyen voltam 25 èves koromig volt egy kèt nő de semmi se voltam.
Most jobban kondizok,diètàmra jobban figyelek,èpìtem egzisztenciàm èletem.
Sokkal jobban jönnek a nők,màs ilyenkor lefele megy èn egyre jobban fejlődök.
Dehogy járnak 90%.
Az utcàn èrdekes vagy dagadèk faszikat látok vagy nyikhaj 60 kilósat.
Nem igaz,mèg aki jàr is annak max 15%-a tudja mit kell csinàlni ès nèz ki piackèpesen.
Az lehet,hogy àtlag pasik ès átlag csajok talàn összejöttek,de a kutyànak sem kell àtlagos nő.
Vagyont nem kell,illetve de mert ahhoz,hogy eredmènyes legyèl ahhoz sok sok minősègi kaja,kiegèszìtők kellenek,bèrlet nekem AYCM-el egy 10-s havonta ès nagyon jó minősègű terembe.
Kaja okyan 80 havonta mert napi 65-70 deka,hús,turmix,vitaminok sőt több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!