Hölgyeim visszaélnétek avval a helyzettel ha egy férfi teljesen odáig lenne értetek?
Nem, nekem férfi kell, nem olyan aminél én manipulálok vagy manipulálHATNÉK. De ezalatt nem azt értem, hogy neki kéne irányítania engem, nem. Egy kapcsolat nem csak egy félről szól, szerintem ezzel mindenkinek tisztában kéne lennie.
Ráadásul az sem éppen a legjobb, ha valaki túlságosan megszállottja a másiknak s nem hagy neki teret valamint azonnal kiteríti a kártyáit, csak úgy mondom.
Hála Istennek még egy férfiből sem váltottam ki ezt...: D
De ha lenne ilyen helyzet (mire gondolsz nagy vonalakban? hogy kitartott lennék vagy hasonló?) sem élnék vissza vele, csesztek már ki velem, tudom milyen érzés.
Itt számomra két lehetőség van:
1. Én is odáig vagyok meg vissza és úszok a boldogságban.
2. Nagyon nem jön be az illető, leterelem, ha pedig nem veszi a lapot, figyelmeztetem, hogy zaklatás, amit csinál.
Mindkettőben volt már részem. És olyan is volt, hogy én voltam odáig, de kihasználtak. És nagyon jól tudtam, hogy csak kihasználnak, de nem tudtam nemet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!