Nektek is volt már olyan hogy nem mertetek enni amikor zavarba voltatok?
Én sem tudok enni tömegközlekedésen.
Nekem sokáig társaságban is problémás volt az evés.
Étteremben...horror. :D
Nálam ez azért van, mert apám fiatalkoromban folyamatosan megjegyzéseket tett rám, figyelt, gúnyolt. Annyira belém ivódott, hogy párszor pánikrohamot is kaptam a menzán iskolában, ki kellett mennem a levegőre.
Szerintem nálad inkább azért van, mert szégyelled az evés tényét, kiszolgáltatottnak érzed magad, vagy maga a tény, a szebb ember jelenléte (ő biztosan nem eszik ennyit ténye).
Ilyen dolgok miatt sosem éreztem magam zavarba, ugyanúgy megiszom az energiaitalt a villamoson, egy pogácsával, ha tetszik az illető ha nem.
Viszont, multinál dolgozom ott kisebbségi érzet miatt nem az étkezőbe eszek hanem fent az öltözőbe, ahol szerencsére jól felszerelt a helyiség, és csak magam vagyok. Zavar a sok ember, és olyan érzésem van mindenki figyel.
24F
Egyrészt nekem is olyan pánikszerű tüneteim voltak, és még egy kicsit most is vannak mint a3#nak, másrészt az zavarni szokott amikor buszon valaki elkezd motyózni, 5 percig turkál a táskájában/szatyrában, nekiáll vmi morzsázós vackot enni, azon rágódik negyedóráig aztán törölgeti a kajás kezét, nagy nehezen előhalássza a vizesflakonját, nyel belőle agyet aztán legalább fél percig gurgulázza a kortyot, ezt megismétli legalább ötször, és az egész motyózásos-zabálós művelet közben annyit forgolódik h mindenkit sikerül meglöknie egy méteres körzeten belül.
Ezt érdekes módon szinte kizárólag lányok/nők csinálják.
Ha nem ilyen körülményesen csinálja vki az nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!