Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szeretik a férfiak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretik a férfiak a szürke kisegereket?

Figyelt kérdés

Nem egy férfit ismerek, aki jóvágású, értelmes, tett azért, hogy olyan párja lehessen, amilyet csak akar...

És ilyen kívül-belül szürke, enyhén túlsúlyos vagy formátlan, normális végzettség nélküli (betanított munkás, irodavezető) munkákat végző, 0 hobbis nők mellett állapodott meg. Ez miért jó? Mi a jó abban, hogy aktívan sportoló, diplomás, jól kereső emberként ilyen emberekkel legyél és mindezek mellett (nyilván, mivel anyagilag nem kompetens) te tartsd el a párod?

És tényleg, mindent a fenekük alá tesznek, amit én magamnak teremtek elő vagy amit a párommal közösen tervezek megoldani.

Nem mondom, hogy egy nagy szám vagyok, de úgy gondolom, hogy ennél mindenképp jobb parti. Legalábbis ha kapcsolatban vagyok valakivel, kiveszem a részem a közös életünkből és adok magamra (mondjuk azt párkapcsolat nélkül is).

Egyszerűen csak nem értem, hogy ezekben a nőkben mi van, amiért a férfiak közül azt a réteget sikerül nekik megfogni, akikről még én is úgy gondolom, hogy nem biztos, hogy megütöm nála a lécet. Erre jóval lejjebb választanak...

2022. szept. 8. 12:34
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
83%

"A barátaim többsége férfi, főleg a szakmám és az érdeklődésem miatt. Megtanultam önfeledt szórakozni férfiak társaságában, jobban, mint nők körében."

Red flag.

2022. szept. 8. 13:33
 22/58 anonim ***** válasza:
91%
Én nem nagyon látok ilyen párokat. A kívülről sem túl vonzó és belülről is elég unalmas nők általában szintén elég unalmas pasikkal jönnek össze.
2022. szept. 8. 13:34
 23/58 anonim ***** válasza:
100%
Olyan van még, aki nem nagyon akar energiát fektetni a kapcsolatába, csak legyen valaki, aki szolgáltatja a kényelmes otthoni/családi hátteret, aztán kész.
2022. szept. 8. 13:35
 24/58 anonim ***** válasza:
96%
Kemény vagy, mint a kád széle😂 Jó hogy már nem neked válasszanak társalkodónőt a haverjaid. Ha nőkkel akarsz vihorászni, akkor barátkozz nőkkel. A pasik meg olyan párt választanak maguknak, amilyet akarnak.
2022. szept. 8. 13:37
 25/58 anonim ***** válasza:
93%

A kérdésed alapján nálam sem nyertél szimpátitát. Sőt.

ELtartott tanárnő? Felszínes vagy és buta. Ráadásul mindegyik ilyen kapcsolatot ismersz belülről?

2022. szept. 8. 13:38
 26/58 A kérdező kommentje:

Könyörgöm, itt nem a külsőről van szó elsősorban! Nem érdekel, hogy nem festi magát...

Számomra a szürke kisegér, akinek nincs véleménye, nem ad kifejezetten magára, nem tesz hozzá egy társasághoz, csak van és belesimul a környezetébe. Nem egy normálisan kinéző, nem plázacica nőre gondolok, hanem olyanra, aki pont úgy viselkedik, ahogy a plázacicáktól várnák, csak mellé még a külseje sem olyan, hogy lehessen vele magyarázni a helyzetet.

2022. szept. 8. 13:49
 27/58 A kérdező kommentje:
Szerintem vérciki, mikor egy nő azt sem tudja, eszik vagy isszák azt, amiről a párja beszél és ha a barátai próbálnak vele másról beszélgetni, harapófogóval kell kihúzni belőle egy választ, mert sem jó végzettsége, sem hobbija (egyáltalán), sem véleménye általános dolgokról. Erre a fajta szürkeségre gondolok.
2022. szept. 8. 13:52
 28/58 A kérdező kommentje:

Miért? Apám se lehet, mert férfi?

2022. szept. 8. 13:52
 29/58 anonim ***** válasza:
92%
De Kérdező! Mi közöd van neked ahhoz, hogy más milyen párt választ? SEMMI.
2022. szept. 8. 14:00
 30/58 A kérdező kommentje:

"ELtartott tanárnő?"

Ezt ki mondta?

2022. szept. 8. 14:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!