Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összeköltözés után, ha már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés után, ha már kettesben éltek, hogy viselkedtek intim téren (pl. pucéran alvás, mászkálás a lakásban), és mennyire támadjátok le egymást szexuálisan? (Pl. ha a párod fogat mos, abból ott helyben, mosdókagylón, rögtön lesz szex?)

Figyelt kérdés

A szülői házban még alkalmazkodás van a rokonokhoz, mert azért fura lenne pucéran lemenni a hűtőbe tejért, amíg a nagymama lekvárt főz... na meg a fürdőszobában nyögdécselni...

Amikor már kettesben, együtt éltetek, ez mennyire változott meg? Főleg szexuális téren, ha pl. a barátod fogat mos, megmarkolod a farkát, vagy ha a barátnőd köti a cipőjét, hátulról hozzá dörgölőzöl? Amiből aztán ott helyben szex lesz?

30/F

2022. szept. 4. 14:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

#9: Nyilván nem... Szerinted neke jó ez így? Szerinted én így AKAROK élni? Szerinted bárki is így akar élni? A traumák nem olyan dolgok, amik 2 nap alatt elmúlnak, csak mert egy idegen beszólt gakorin... Amit linkeltem kérdést, ott kétszer is leírtam, hogy járok pszichológushoz. De hiába járok pschológshoz, és hiába állsz neki oltogatni, akkor se fog 2 nap múlva elmúlni, annál jóval mélyebb dolgok ezek. Szerintem meg az a toxikus hogy ha a barátnőd elmondja neked, hogy megerőszakolták, akkor te kb leszarod, a lényeg, hogy neked jó legyen, és figyelembe se veszed, hogy ő mennyire ki van lelkileg... Pont azért marad velem, mert szeret és nem a farka irányítja. Akkor lépne le, ha semmit nem érezne irántam és nem szeretne mellettem állni.

"szedd össze magad qrva gyorsan" - Nahát, hogy erre eddig nem is gondoltam. Milyen jó, hogy belém kötöttél, na most már el is múlt az egész elmúlt 24 év összes traumája, le is mondom a pszichológust is, csak ennyi hiányzott ahhoz, hogy meggyógyuljak. 🙃

2022. szept. 5. 11:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Én van, hogy meztelen vagyok, kedvenc itthoni viseletem a póló plusz bugyi, de olyan rohadt meleg volt néha ezen a nyáron, hogy leizzadtam és a pólót levettem. Barátomon alsó szokott lenni. Nem lesz mindig szex egy ilyenből.
2022. szept. 5. 11:27
 13/16 anonim ***** válasza:
#11: Nem én vagyok a 9( 10 vagyok) de lényegében egyetértek vele. Nézdd, eddig az erőszakról nem beszéltél( vagy elkerülte a figyelmem, akkor bocs) de az biztos, hogy ilyen traumáknál ( tapasztalatból beszélek, csak nem erőszak, hanem öngyilkosság viselt meg) két út van és ezek általában kiegészítik egymást. Egyik a pszichológus, akivel- lassan, lépésről lépésre- feldologzzátok a dolgot, a másik meg egyéni feladat: akkor is próbálsz úgy viselkedni, ahogyan a pszichológussal megbeszéltétek, ha nehezedre esik, mert még feldolgozatlan. Példa a saját életemből: elvált férjem öngyilkossága miatt eszméletlenül féltettem a fiamat , abnormálisan 'kártékony' szülő voltam. Ekkor jártam pszic-hoz. Dolgoztunk a traumán, de megbeszéltük, hogy a gyerekkel mikor , hogyan reagálok. Pl: akkor is elengedem péntek este szó nélkül, mosolyogva buliba éjfélig, ha tudom, hogy amint kilép az ajtón, nekem pánikrohamom lesz. De ez kellett ahhoz, hogy a gyerek jól legyen és ezt a traumát ne örökítsem rá. Neki viszont- szintén a pszic-sal egyeztetve: kutya kötelessége volt éjfélre otthon lenni. Érted, mit akarok mondani? Két irányból kell dolgoznod a problémán és 'meg kell erőszakolnod magad' néha addig is, amíg tényleg sikerül feldolgoznod.
2022. szept. 5. 13:58
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem beszéltem róla eddig, azért, mert 1: annyit írtam, hogy trauma, nem érzem szükségesnek kifejteni, hogy pontosan milyen, mivel minden trauma egyenértékű, nincs olyan, hogy az egyik többet vagy kevesebbet ér, az elszenvedő félnek mindig a sajátja lesz a legrosszabb. 2: Nem csak ennyi a történet, még kb a megerőszakolás viselt meg a legkevésbé... De a többit tényleg nem fogom kifejteni, hosszú is lenne, nincsen értelme.

De honnan veszitek, hogy én nem próbálkozom? Csak azért, mert nem írtam le? Hát annyi minden mást se írtam le... Mielőtt támadnátok (bár inkább a másik kommentelő, te normális hangnemben írtál), inkább kérdezzetek. Az, hogy "ezt meg ezt kell csinálnod".... én is tudom, és csinálom i sőket. De sajnálom, nem lesz azonnali eredménye. Hiába kezdem el ma, holnapra nem fog változni. Nyilván a pszichológusom is mondja nekem ezeket, ad "házifeladatot" is, és vannak olyanok, amibe a páromat is bevonja. Sőt, továbbmegyek, egyénire DBT-re járok, jövőhéttől meg végre fogok járni csoportos sématerápiára is. Igen, mindkettő borderline személyiségzavarra van... Szóval mondom, hogy régebbiek és mélyebbek ezek a traumák, mint "csak" egy megerőszakolás (direkt raktam idézőjelbe, eszem ágában sincs lekicsinyítani), ha fejre állok, se fogom tudni "qrva gyorsan összeszedni magam". És még mielőtt valaki ebbe is belekötne és kitalálna mindenfélét, amit nem írtam le, csak mert nem akarom az egész életemet leírni ide, párom ezekről tudott, mielőtt összejöttünk, direkt elmondtam neki, hogy el tudja dönteni, hogy így is akarja-e, mert én tökre megértem, ha nem, és akkor hagyjuk békén egymást. De úgy döntött, hogy igen, mert szeret, szóval lehet, hogy egyeseknek elképzelhetetlen, de neki nem az a legfontosabb, hogy vegyem le a pólómat szex közben, hanem az, hogy ne kapjak közben pánikrohamot, amikor alig kapok levegőt és elsírom magamat.

2022. szept. 5. 14:41
 15/16 anonim ***** válasza:
#14: Igen, rtem, miről bezsélsz. Sok sikert neked ehhez a hosszú úthoz!
2022. szept. 5. 15:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Eleinte sokszor, aztan mar nem
2022. nov. 3. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!