Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem voltunk kettesben, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem voltunk kettesben, de összeköltöznénk?

Figyelt kérdés

2 éve leszünk együtt a barátommal, és még 7-8 óránál többet nem töltöttünk kettesben. Nyaralni is haverokkal mentünk, de akkor is egy másik párral voltunk egy szobában, mindent közösen csináltunk a többiekkel (vásárlás, főzés, egyéb programok), illetve kirándulni vagy egyéb programokra se megyünk el, csak pár órákra.

Anyagilag meg tudnánk oldani, hogy elmenjünk valahova pár napra nyaralni/wellnessezni, párom fizetné is, de ő lusta bármi ilyet megszervezni, én meg nem akarom, hogy úgy tűnjön, hogy az ő pénzét költöm.

Nemsokára össze akarunk költözni, de az igazat megvallva én félek így, hogy azt se tudjuk, hogy egy egész napig el tudjuk-e viselni egymást (kapcsolatunk eleje óta napi szinten találkozunk, de akkor mindig vannak velünk anyukák, apukák, tesók, nagymamák stb. otthon)

Számít ez az összeköltözésben? Vagy előtte mindenképp próbáljunk meg elmenni valahova kettesben?

2017. okt. 2. 10:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha már így álltok, ajánlanék első körben egy 2vagy3 napos wellness hétvégét. Ha nagyon jól elvagytok mások nélkül is, akkor nagy gond nem lesz a továbbiakban sem
2017. okt. 2. 10:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nem letezo kommunikacioval, amivel meg egy 2 napos hetveget sem tudtok osszehozni, hogyan akarnatok egyaltalan osszekoltozni? Nevetseges. Azt se tudnatok mar megbeszelni, hogy hogyan es hova koltozzetek, nemhogy meg az elet tovabbi reszeit. Randizgassatok meg par evig a haverok meg anyuka tarsasagaban, aztan majd csak felnottok egyszer egy valodi kapcsolathoz is.
2017. okt. 2. 10:26
 3/11 A kérdező kommentje:
Képzeld, már megvan hogy hova költözünk, ezért nem tudtuk összeegyeztetni közben a kettesben töltött időt, mert azzal vagyunk elfoglalva. Remélem te is felnősz egyszer a normális válaszadáshoz :)
2017. okt. 2. 10:36
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben nem laca-facáznék. Költözzetek össze csak igy fogjátok megismerni egymást. De azért ne vigyél sok cuccot ... A wellness hétvége egy baromság, ott sose ismeritek meg egymást, az csak arra jó hogy jól érezzétek magatokat.

Akkor fogjátok igazán megismerni egymást ha problámáitok lesznek és azokat közösen kell megoldani. Ha ez megy akkor minden OK lesz.

2017. okt. 2. 10:42
 5/11 anonim ***** válasza:
"de ő lusta bármi ilyet megszervezni, én meg nem akarom, hogy úgy tűnjön, hogy az ő pénzét költöm." - miattam nem kell mentegetoznod :DDDDDDDDDDDD.
2017. okt. 2. 10:47
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Kedves utolsó, nem előtted mentegetőznék :D Csak a kedves rokonok szeretnek ilyenekbe belefolyni, és azért írtam :D

2017. okt. 2. 11:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát csak azt tudom mondani, hogy van benne rizikó ( mondjuk furcsa , hogy 2 évig nem voltatok kettesben), de a puding próbája az evés...
2017. okt. 2. 11:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell előtte egymást szokni. Vágjatok csak bele! Az eleje lehet, hogy picit rázós lesz, de azért egyhamar kiderül, hogy meg bírtok-e egymás mellett lenni vagy nem... és az összeköltözésnek pont ez a lényege amúgy.
2017. okt. 2. 14:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha máshogy nem tudjátok megoldani, hogy kettesben legyetek, akkor persze, minél előbb összeköltözés. Az is fura 2 éve így? A buktató ott lesz, ahogy írod, hogy a párod lusta még egy nyaralást is megszervezni és, hogy a rokonok beleszólnak. Miért hagyjátok? Ehhez kellene értettnek lenni,hogy ne szóljon senki bele a dolgaitokba.Pároddal is lesznek még gondolok bőven lustaság terén ha ketten laktok.
2017. okt. 2. 21:17
 10/11 A kérdező kommentje:
Csak a szervezés részéhez lusta :) És oly módon "szólnak bele" a rokonok, hogy szeretnek egymás pénzügyein csámcsogni (ki mikor és mit vett, mennyiért, miért pont ekkor és akkor)
2017. okt. 4. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!