Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az összeköltözés kettesben,20-25 évesen megöli a kapcsolatot? Mik a tapasztalataitok?
Hát az sok mindentől függ de alapvetően kétlem, hogy rosszat tesz.
Lakva ismerkszik meg az ember.
1. ebben a korban az ember még sokszor gyerek és egyszerre jön az együttélés valakivel és a "hogyan kell mosni és milyen mosóporral?"
2. Ez egy gyorstalpaló, hogy összeilletek e vagy sem.
3. Nekem a legjobb évem volt amikor összeköltöztem. De én már pár évet egyedül laktam, szóval házimunka és üres hűtő nem rémített meg.
21 vagyok, 2 éve élek együtt párommal(23)
Valahol jó az együtt élés, valahol nem.
A házimunka engem se rémített meg, mert szeretem csinálni.
Az elején az a fura, hogy amíg nem éltek együtt, addig várjátok, hogy találkozhassatok, hogy telefonáljatok, meg stb.
Együttélésnél ez megszűnik, sőt, néha már egy kicsit sok a másikból, és van, hogy semmire se vágysz jobban, mint a régi kapcsolatotokra, hogy ritkábban találkozzatok meg stb.
Aztán, lemegy ez a megszokjuk az új helyzetet dolog, és elkezdtek szépen összecsiszolódni, ami vagy megy, vagy nem, tényleg lakva lehet megismerni a másikat, és neked is meg neki is sok mindenről le kell mondania a másik javára. Régi szokásokat sokszor elhagyni, jönnek helyette újak.
Bár, én úgy vagyok vele, hogy nem bántam meg, igazán sikerült összeforrnunk, és már el se tudnám képzelni nélküle az életem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!