Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Direkt ignorál?
Sziasztok!
20 vagyok lány.
Évzárón elmondtam az egyik fiú évfolyamtársamnak hogy tetszik. Azt mondta átgondolja. Mivel nincs se facebookom se messengerem és nem tudom a számát ezért nem tudtam ráírni. Két napja elkezdődött a suli és azóta ignorál. Modhatjátok, hogy menjek oda hozzá és kérdezzem meg, hogy mi van, de folyton a haverjaival van. Szerintetek direkt ignorál? És ha igen, akkor mit csináljak?
Abszolút semmit.
Ha akar valamit lép. Ha nem, akkor meg minek alaznad meg magad meg jobban?
Egyetértek az előzővel. El kell engedni :)
Ha bármit is akarna, már lépett volna.
hh nincs facebookod? Ki vagy te? Én eddig spécinek hittem magam, hogy kizárólag facebook-al rendelkezem, de ezek szerint van akinek az sincs ._.
Ha azt mondta átgondolja, akkor átgondolja.
SZerintem ne menj tovább utána, elég nyilvánvalóan a tudtára adtad a szándékod, ha ezek után nem kezdeményez, akkor valószínűleg nem tetszel neki.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!