Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem irritál az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem irritál az a kifejezés, hogy "kuka"?

Figyelt kérdés

Sokan tanácsolják azt, a másik embernek, hogyha valami baj van a párkapcsolatban, vagy valami nem úgy működik, hogy "kuka".

Tehát, dobja ki a szemétbe, mint egy használati tárgyat, és keressen magának egy jobbat.

Sokan már nem úgy néznek a társukra, párjukra, mint érző emberre, hanem mint valami eszközre, ami ha nem úgy működik ahogy ők azt szeretnék, akkor azt le kell cserélni egy jobbra.

Mi a véleményetek?

2022. szept. 2. 06:33
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
93%

átvitten értendő.

igen vannak akiket gondolkodás nélküll kell dobni. ez a szó ezt jelenti. hogy akarhogyan nézed semmi értelme vele foglalkozni.

2022. szept. 2. 08:13
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Szóval van a sima szakítás

És van az azonnali, gondolkodas nelkul helyből szakítás és hátra sem nézés. Ez utobbira nincs külön szo. Így marad a kuka.

2022. szept. 2. 08:15
 13/31 Mathus ***** válasza:
0%
#10: ezt a szót nem a fiatalok használják főleg, hanem a banyák meg a Karenek.
2022. szept. 2. 08:37
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Annyira azért nem kell túlmisztifikálni. Ki az, aki kidob egy mekis burgert csak mert nincs (vagy van) benne az uborka, vagy mert kicsit már kihűlt? Hát ki van fizetve, nem? Ráadásul a kuka nem a végső stádium, csak egy átmeneti állapot. Bekerülsz, kicsit büdös leszel, megerjedsz, aztán ha szerencséd van, valaki kikukáz téged. Olyan, mint a mobilvécé - egyszer biztosan mindenki megjárta már, de senki nem beszél róla.
2022. szept. 2. 08:40
 15/31 anonim ***** válasza:
53%
14 te miert mindig ezt a szot használod? Miért nem azt hogy túlbonyolítani a tulmisztifikálás helyett?
2022. szept. 2. 08:45
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

15# Mert ez jutott eszembe. Ne *bonyolítsd túl*!

(mi az, hogy mindig? Te követsz engem? Hajjaj..)

2022. szept. 2. 08:47
 17/31 Mathus ***** válasza:
#15: azért mert nem ugyanazt jelenti a két szó. egyébként igazad van, mert a túlmisztifikálni eléggé modoros, ide szerintem a túlgondolni jobban hangzana, mert frissebb és hétköznapibb.
2022. szept. 2. 08:48
 18/31 anonim ***** válasza:

17#

Nekem sem ugyanazt jelenti a kettő es nem értem ide is pl miért az utóbbit használja.

2022. szept. 2. 08:54
 19/31 anonim ***** válasza:
87%
Szedjetek szét xD
2022. szept. 2. 08:58
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Az első pasim, 4 evig hitegetett, h akar gyereket, hogy ne szakitsak vele. Ott azt, minek nevezzem?
2022. szept. 2. 09:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!