Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Figyelem! Kissé undorító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Figyelem! Kissé undorító téma! Életem legkínosabb eseménye után mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Szóval megtörtént velem életem legkínosabb eseménye, éppen beteg voltam, és tusolás előtt kivettem a t*mponom és leraktam a kád szélére. Épp végeztem amikor hívott a friss párom hogy megérkezett hozzám, és ameddig átkísértem volna őt a nappaliba addig hirtelen besurrant a fürdőszobába ahol biztosan találkozott az én ott felejtett használt t*mponommal. Soha nem történt velem még ilyen, mindig gondosan elpakolok magam után, és ahogy utána bementem a fürdőbe és láttam hogy ott felejtettem… az a szégyen amit érzek kimondhatatlan. Ő nem említett nekem semmit, és én se mertem szólni. Mi tévő legyek?
2022. aug. 31. 23:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
78%
Ha 3 éves lennél, még megérteném hogy ez életed legcikibb eseménye, de ha megjött, akkor legalább 12 vagy, így már viszont ijesztő
2022. szept. 1. 00:07
 12/22 anonim ***** válasza:
83%

Én azt csinálnám, hogy megmondanám neki higy "úristen szivem tegnap bementél utánam a fürdőbe és nekem le volt oda rakva a kád szélére a véres tamponom én azóta olyan cikin érzem magam"

KI KELL MONDANI amit érzünk. És jót fogtok rajta röhögni. Ő is emberből van! Más nő oda is pukizik a párja orra alá aztán röhögnek rajta 😁 Ne csinálj ebből gondot 😊... Én tuti poént csináltam volna belőle már akkor mikor ez megtörtént, az mindig oldja a kínos helyzeteket

2022. szept. 1. 00:27
 13/22 anonim ***** válasza:
68%
Vigyázz az ilyenekkel a barátod előtt, a végén még azt fogja hinni, hogy szarni is szoktál...
2022. szept. 1. 01:50
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Amit 12-es írt, az szuper. Beszéljétek meg. KOMMUNIKÁCIÓ. Hajrá!!
2022. szept. 1. 07:16
 15/22 anonim válasza:
66%
Hagyjátok már, van vagy 15 éves... ha meg idősebb, akkor az eléggé szégyen, hogy ennyi esze van.
2022. szept. 1. 07:34
 16/22 anonim ***** válasza:
97%

15

SOHA ne szólj le senkit se a kora, se az élményei, se a problémái miatt.

És ha már 25 éves??? És mégis ilyen problémàja adódott?

Én 50 vagyok és naponta tanulok, fejlődök és naponta hibàzok.

2022. szept. 1. 07:38
 17/22 anonim ***** válasza:
86%
A menstruáció egy természetes dolog, nem kell ebből ekkora ügyet csinálni.
2022. szept. 1. 09:25
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként írom, hogy semmi gáz nincs ebben!
2022. szept. 1. 09:38
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Én (megismételem magam) nagyon együttérzek a kérdezővel. Emlékeim szerint nekem is volt olyan, hogy elöl maradt véres betétem (tampont nem használok). Szerintem minden alkalommal én fedeztem fel (szóval más nem látta), de pofám leszakadt, hogy milyen ciki lett volna, ha ... vki látja. A kérdező írta, hogy friss a kapcsolat, nyilván NEM PONT EZZEL szeretett volna kezdeni. Lehet, hogy előtte 2 napig lakást takarított és senki nem a véres, elölhagyott tamponját villantaná meg elsőre az új párja előtt.

Ezért mondom, hogy ahogy vki nagyon jól írta, meg kell beszélni. És ENNYI.

2022. szept. 1. 09:45
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Basszus tegnap pont így jártam, de csak majdnem!! :))) Üdv. a klubban!:)))

#12-esnek igaza van, hallgass rá!:) 47 vagyok és nekem is ennyi eszem van na. Vannak napok tudod mikor szét van esve az ember.

2022. szept. 1. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!