Lányok! Mi volt a legkínosabb élményetek a gyomorrontással kapcsolatban?
Masik varosban jartam altalanosba. Suliba menet reggel ereztem, hogy csavar a hasam es hanyingerem is van, de fontos volt, hogy bemenjek aznap, szoval bevallaltam a napot. Egy szo mint szaz, egesz nap bef*sas kozeli allapotban voltam, a nap vegen elindultam a buszmegalloba diadalittasan, orulve, hogy vegigvittem a napot...amde az odauton kegggggyetlen tekeres ES akkor mar durva inger is jott ram. Ott szobroztam az uton, probara teve a zaroizmaim, vegul ugy dontottem, visszaindulok a suliba es elintezem amit el kell, hiaba gyulolok nyilvanos wc-t hasznalni.
Szoval ilyen dramai izzadas, kinzott arckifejezesek es dobogo sziv mellett suhantam vissza, fel lepcsokon, es mar EPPEN nyultam a wc kilincseert...amikor az addig hosiesen kuzdo zaroizmaim megadtak magukat. Szoval magyarul bef*stam, higabbat, mint oregapam halaszleve. Es papir se volt se a wc-ben, se nalam. Story end, egyutterzo siras megengedett. Varom azt, aki felulmul.
Egyszer másodikos koromba azt mondták napkozi ideje alatr tilos bemennunk az epuletbe (???) Mondom ok, ramjott a cifra, hat szuper volt mondhatom, volt egy arnyekos lombos bokros hely ahol fostam egy jot, egyik lany osztalytarsam elkisert. Az a szemet utana odahivta az osszes osztalytarsam es kirohogtek meg kavicsokat dobaltak a kulámba:(
Utolag nagyon vicces:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!