Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Figyelem! Kissé undorító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Figyelem! Kissé undorító téma! Életem legkínosabb eseménye után mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Szóval megtörtént velem életem legkínosabb eseménye, éppen beteg voltam, és tusolás előtt kivettem a t*mponom és leraktam a kád szélére. Épp végeztem amikor hívott a friss párom hogy megérkezett hozzám, és ameddig átkísértem volna őt a nappaliba addig hirtelen besurrant a fürdőszobába ahol biztosan találkozott az én ott felejtett használt t*mponommal. Soha nem történt velem még ilyen, mindig gondosan elpakolok magam után, és ahogy utána bementem a fürdőbe és láttam hogy ott felejtettem… az a szégyen amit érzek kimondhatatlan. Ő nem említett nekem semmit, és én se mertem szólni. Mi tévő legyek?
2022. aug. 31. 23:05
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
98%
Hát te se szólj semmit. Legközelebb figyelj oda jobban azt ennyi
2022. aug. 31. 23:18
 2/22 anonim ***** válasza:
99%

Nyugodtan írd ki, hogy tampon. Teljesen átlagos szó, semmi obszcén.

Másrészt, hiába véres tampon, ez nem egészségügyi kategóriába tartozik.

Másrészt, felnőtt férfi vagy ha még nem, akkor kezd azzá válni. Megtanulta már, hogy a nők ezzel járnak. Próbáld meg nem ezen túráztatni magadat. Ha nem hozta fel, te se tedd!

Gondolom párszor volt már nálad, akkor látta, hogy nincs ezekkel teli a lakás, igényes vagy magadra.

A saját otthonodban ez néha belefér.

2022. aug. 31. 23:20
 3/22 anonim ***** válasza:
85%

Ne légy már ennyire prűd, hogy kicsillagozod a tampont. Ez sokkal riasztóbb a férfiak számára, mint az, hogy ottfelejtetted.

Egyébként milyen betegséged van, amitől nem lehet tampont használni zuhanyzás közben? Még ilyenről nem hallottam.

2022. aug. 31. 23:30
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon fiatal lehetsz, ha a tampon szót cenzúrázod.

Szerintem nem gáz amúgy, nyilván nem szép látvány, de tisztálkodás közepette voltál, és utána nyilván kidobtad/letakarítottad a kád szélét.

2022. aug. 31. 23:33
 5/22 anonim ***** válasza:
19%
Fuj:D szerintem neki is kinos volt:D
2022. aug. 31. 23:33
 6/22 anonim ***** válasza:
87%

Jézus Isten, elmeorvos látott már téged?

Szerinted egy pasi nem tudja, hogy a nők menstruálnak, nem látott még tampont, ha más nem, tamponreklámot?

Azt képzeli, hogy te nem mentruálsz, hanem csillámpónilehelet távozik csak belőled?

Szerintem nőj fel először és utána kezdj kapcsolatba. Mert fogsz te még olyat látni, hogy az egész kapcsolatot ki kell csillagoznod...

2022. aug. 31. 23:36
 7/22 anonim ***** válasza:
85%

#3al egyet értek

F

2022. aug. 31. 23:37
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Én megértelek, de nem gáz.

Tudod hány tamponját találtam meg a kisebb fiam barátnöjének? 😂😂 Oké, én nő vagyok meg nem a páromét találtam meg, de akkor is... Föleg, h én nem is használok tampont és ezèrt kicsit fura nekem. Bár egy véres betét is az lenne... Szóval igen, kicsit undi... és? Én még össze is szedtem őket és kidobtam. Ennyi. 🙃

2022. aug. 31. 23:43
 9/22 anonim válasza:
100%
Én is jártam már így pont meg fürödtem és bementtem a szobámba a hajszárítoért és vissza akartam menni a fürdőbe de addigra ( keresztapám bement ) olyan ciki volt és ő sem mondott semmit. De én betekertem wc-papírba abban bízom nem látta meg >_<
2022. aug. 31. 23:44
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez semmi!

Becsomagoltam szépen wcpapírba a tamponomat, hogy majd kidobom. De ott felejtettem a mosógépen! Be volt csomagolva. Nem is lett volna ciki. De nem a pasim találta meg, hanem a macskája!

Arra ment be a pasim, hogy mindenhol véres vattacafatok vannak!

2022. aug. 31. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!