Mit tegyek, hogy ne álljon fel a péniszem a legkínosabb pillanatokban?
17 vagyok, gondolom kitalálttátok, hogy fiú :D
Az a nagy helyzet, hogy egy nap többet áll a pénsizem, mint amennyit nem,szóval rettentően idegesít. Elég nagy és kemény, tehát nincs könnyű dolgom vele. Utazunk autóval és feláll. olyan ciki kiszállni és úgy lépegetni, hogy ne lássák. vagy a hátizsákomban kotorni úgy, hogy a hasam előtt tartom és akkor leplezni tudom..
Olyan ciki. suliban is csak úgy random. nem gondolok semmi olyanra, nem fogdosom (miért tenném :D) nem dörzsölöm. és csak úgy feláll. Ott kiver a víz, hogy hűű bszki kihív a táblához a tanár nekem végem.
Tudom örüljek, hogy áll, de akkor is rossz! Betűrhetem az öveg alá, de akkor meg kényelmetlen és az is látszik valamennyire.
Pláne most nyáron amikor a puha bő rövid nadrágjaimban vagyok.
Figyi, ez ellen nem nagyon tudsz mit tenni. Most pont abban a korban vagy, amikor tényleg minden apróságra vagy ok nélkül is feláll. Nekem is volt egy ilyen korszak, ez a pubertás része, idővel kevésbé lesz ennyire érzékeny. Az is közrejátszik, hogy hányszor vered ki. Minél kevesebbszer, annál érzékenyebb mindenre. Ne stresszelj rá, hátha az is segít.
19/F
Talán többször kellene üritened.Az amit írtál kevésnek tűnik.
Persze lehet más oka is.Merevedés akkor van,ha az agy szexuális központját szexuális inger éri.Lehet ez tudat alatti is,de te már ebből a korból kinőttél.Lehet ez szervi is.A telitődő húgyhólyag nyomást fejt ki a prosztatára,az elzáró szelepen keresztül.
Ez egy folyamat.Az játszódhat le,ami általában férfiaknál kora reggel,amikor állóval ébrednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!