Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Azokat kérdezem, akik elájulta...

Azokat kérdezem, akik elájultak már: emlékszel, hogy mit éreztél az ájulás előtti pillanatokban?

Figyelt kérdés

Fájdalom? Szédülés? Gyengeségérzés?

Tudtad, hogy el fogsz ájulni vagy teljesen váratlanul jött?

(23L)

2019. márc. 17. 11:26
 1/6 anonim válasza:
61%

Előtte napokig lázas voltam és nagyon rosszul voltam, de BEZAVARTAK ISKOLÁBA!!!

Elájultam, de nem is volt a gáz, hanem ami utána jött. Hónapokig tömtek nyugtatóval és egy életre bolondnak tituláltak,. Ert egyszer összeestem...

Ilyen az élet, meg a magyar eü, meg a pszichopata szüleim, meg a gyerekorvos, meg mindenki, akiknek ez nem tűnt fel...

2019. márc. 17. 11:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Kb 14 éves voltam, nyár, 40 fok, mindenki a tornateremben. Elkezdtem furcsán érezni magamat. Aztán azt vettem észre, hogy fekete-fehérben látok. Mondom, mi a fene...? Aztán se kép-se hang, úgy dőltem el, mint egy zsák krumpli.
2019. márc. 17. 11:49
 3/6 anonim válasza:
Veled mit csináltak utána?? Vagy te nem voltál dokinál?
2019. márc. 17. 11:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Jah. ~ Ez úgy van hogy kezd elmenni a kép.., és ilyen fehér lesz minden. Aztán lehet konkrétan nem látsz semmit. Ott még van hogy le tudsz ülni vagy valami, de ha az sem segít - akkor jön a képszakadás.
2019. márc. 17. 12:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Nálam az ájulás alacsony vérnyomás miatt volt. Jó párszor elájultam már miatta és senki se gyógyszerezett be emiatt vagy nézett őrültnek, ahogy az első írta...

Kezdetben teljesen váratlanul ért, hogy elájultam, de utána rájöttem, hogy gyenge vagyok előtte, csillagokat látok és csak utána jön az ájulás, már ha nem ülök le vagy kérek segítséget előtte.

Ha többször is előfordul veled, akkor ki tudod tapasztalni, mikor van gond, mikor kell pihenned, hogy ne veszítsd el az eszméletedet.

2019. márc. 17. 12:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is ájultan már el egyszer. Nagyon meleg volt pont dél és orvoshoz kellet mennem haza felé mentem biciklivel és éreztem valami nem stimmel a látasommal, majd szerencsére onnan hamar haza értem ,és ahogy tettem le a biciklit elkezdett zsongani a fejem a látásmód egyre rosszabb lett és egyszer csak hopp össze estem az udvaron édes anyam épp kint volt valamit csinálsz és segített bemenni. Nagyon rossz volt, ezután olyan álmos lettem, hogy kénytelen voltam aludni. De jobban lettem.
2019. márc. 19. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!