Mostanában olyan érzésem van, mintha bármelyik percben elájulhatnék. Mi lehet ez?
Konkrétan rosszul nem vagyok, tehát nem szédülök vagy ilyenek, csak folyamatosan az az érzésem van, hogy bármikor elájulhatok vagy esetleg leállhat a szìvem.
És olyan gyengének is érzem a szívem mostanában. Már akkor összevissza dobog ha rendesen futok egy kört az iskola kórül és vagy 10 perc mire rendesen visszaáll a régi ütemre.
Reggelente is mindig nehezen kelek, és először olyan nem valóság érzetem van, mintha bármelyik perben vége lehetne a életemnek.
Néha még a saját testemtől is megijedek, hogy jé, ez az én testem. Jé, én ezzel a kézzel írok? Utána mindig rosszul leszel, elkezd nagyon gyorsan dobogni a szívem és le kell feküdnöm. Többször volt már ilyen tanórán is. Egyszer ki is kellett mennem miatta.
Nagyon félek miatt. Már WC-re se tudok nyugodtan elmenni anélkül hogy ne paráznék, hogy most biztos elájulok.
Egy évs voltam orvosi kivizsgálásokon ájulás miatt, de nem találtak semmit.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Köszi a válaszokat
Szerintetek magamtól fel tudnék ebből gyógyulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!